Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 01 грудня 2019, 04:54
4140
0

Монако – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Парижани гостюють у кризового «Монако»

| Оновлено 01 грудня 2019, 04:54
4140
0
Монако – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
SmashingTip
У неділю, 1-го грудня, відбудеться поєдинок 15-го туру чемпіонату Франції з футболу, в якому «Монако» прийме ПСЖ. Зустріч розпочнеться о 22:00 за Києвом.
 
Ще кілька років тому матч «Монако» - ПСЖ вважався б центральним не лише у всьому турі, а й в колі в цілому. Але монегаски після сезону 2017/18 увійшли в круте піке, а в минулому сезону ледь не вилетіли з елітного дивізіону французького чемпіонату. Чехарда з тренерами в минулому році призвела до того, що команду знову очолив Леонарду Жардім, з персоною якого асоціюються успіхи «Монако». Однак в цьому сезоні до позитивних результатів тренер поки команду не привів. Зараз «Монако» - класичний середняк чемпіонату Франції, хоча по фінансах і кадровому ресурсу це точно топ-команда.
 
Незважаючи на те, що «Монако» займає 14-е місце в турнірній таблиці, але розрив із зоною Ліги чемпіонів становить всього 6 очок. Тому кілька успішних матчів поспіль можуть вивести команду на інший рівень і повернути в топ ліги. Однак цього зробити поки не вдається. В останніх трьох матчах результати «Монако» - поразка-перемога-поразка. За ідеєю, ПСЖ підопічні Жардіма повинні перегравати, але в це віриться насилу.
 
ПСЖ традиційно потужний в чемпіонаті Франції. Команда Томаса Тухеля міцно засіла на першому місці, випереджаючи «Марсель», який іде другим, на 8 очок. Упродовж тижня парижани провели дуже важкий матч в Лізі чемпіонів, зумівши заробити очки з «Реалом» (2:2).
 
ПСЖ - явний фаворит зустрічі. Незважаючи на те, що «Монако» в останні роки здав позиції, на цей клуб парижани завжди налаштовуються належним чином. В останніх матчах - 9 перемог із загальним рахунком 34:5. «Монако» не може похвалитися міцною обороною, що і потрібно паризькій атаці. Монегаски займають передостаннє місце в лізі за пропущеними м'ячами, тоді як ПСЖ більше за всіх забиває. У цьому матчі команда Тухеля також повинна забити.
 
Орієнтовні склади:
 
«Монако»: Лекомт, Жемерсон, Маріпан, Поундже, Агілар, Діас, Головін, Фабрегас, Бакайоко, Аугустін, Бен Єддер.
 
ПСЖ: Навас - Дагба, Діалло, Кімпембе, Бернат, Маркіньйо, Гейє, Дракслер, Ді Марія, Мбаппе, Неймар.
 

1 грудня, неділя

«Монако» – ПСЖ
Монако. Стадіон «Стадіон Луї II». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі МАТЧ! Футбол 1
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.