Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBO
| Оновлено 30 листопада 2019, 22:56
7274
1

Чжан Чжілей – Андрій Руденко. Прогноз і анонс на бій

30 листопада українець виступить у великому вечорі боксу в Монако

| Оновлено 30 листопада 2019, 22:56
7274
1
Чжан Чжілей – Андрій Руденко. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene
Український боксер-суперважковаговик Андрій Руденко (32–4, 20 KO, 1 NC) проведе бій у великому вечорі боксу 30 листопада в Монако. Він вийде на ринг проти китайця Чжана Чжілея (20–0, 16 KO) в 10-раундовому поєдинку. Початок заплановано орієнтовно на 22:00 за київським часом, і українець розглядається аутсайдером бою. На кону буде стояти другорядний титул WBO Oriental.
 
Бекграунд
 
36-річний уродженець Дніпра Андрій Руденко в 2016–2017 роках був чемпіоном за версією WBC International Silver та посідав друге місце серед українських боксерів в рейтингу BoxRec після Володимира Кличка. Та й зараз поступається тільки Олександру Усику. В пасиві у Андрія 4 поразки на профі-рингу, в тому числі від відомого Хьюї Ф'юрі (двоюрідного брата Циганського короля), з яким він зустрівся на рингу в 2015 році.
 
1 липня 2017 року Москві Руденко поступився росіянину Олександру Повєткіну одноголосним рішенням суддів (109–120, 108–120, 108–120), не взявши жодного раунду на суддівських картках. Потім 22 грудня 2018 року технічним нокаутом у 3-му раунді переміг маловідомого британця Джона Волау в Броварах, а 2 березня 2019 року вийшов на солідний бій за титул чемпіона Європи проти німця Агіта Кабайела (19–0, 13 КО), очоливши вечір боксу в Магдебурзі. Своїм шансом Андрій скористатися не зумів, поступившись супернику за очками (110–117, 111–116, 108–119).
 

Срібний призер Олімпійських ігор 2008 року Чжан Чжілей провів 20 поєдинків на профі-рингу і всі виграв. Втім, 36-річний китаєць не може похвалитися гучними іменами в суперниках. Більшість своїх боїв він провів в США, і кілька в рідному Китаї. Майже всі дуелі завершувалися в першому або другому раунді, і лише двічі він перетнув позначку в чотири раунди.
 
Руденко виходить на бій проти китайця на короткому повідомленні. За тиждень до бою він погодився замінити росіянина Сергія Кузьміна (15–1, 11 KO), який відмовився нещодавно від поєдинку через травму ноги. Поєдинок Чжілея і Руденко буде проходити в андеркарді титульного бою російських напівсередньоваговиків Раджаба Бутаева і Олександра Беспутіна за пояс чемпіона світу WBA.
 
Цитата перед боєм
 
Чжан Чжілей: «Я дуже радий тому, що виступлю в Монако 30 квітня в карді Matchroom Boxing. Я завжди наслідував велич і хотів змусити світ усвідомити, що китайський важковаговик прийшов завдати урон. Я старанно тренуюся незалежно від того, кого ставлять переді мною. Надважкий дивізіон зараз дуже великий, і я тут, щоб нагадати про свою присутність».
 
Зважування
 
Руденко виявився на 10 кг легше китайця на зважуванні напередодні бою в Монако. Українець на вагах показав цифри 111 кг, суперник – 121 кг.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Руденко оказался легче Жанга на взвешивании накануне боя в Монако 👊 Опытный украинский супертяж @rudenkoboxingofficial (32-4, 20 КО) и китайский великан @zhileibigbangzhang (20-0, 16 KO) провели процедуру взвешивания накануне боя 💪 По его итогам украинец на весах показал цифры 111 кг, соперник – 121 кг❗️ . #украинскийбокс #руденко #лакипанчнет #ukrainianboxing #rudenko #luckypunchnet

Публикация от Luckypunch: ЕЩЕ БОЛЬШЕ БОКСА👊 (@luckypunchnet)

 
Забавно, що на дуель поглядів напередодні бою замість українця вийшов сам промоутер Едді Хірн. Справа в тому, що команда боксера з Дніпра прибула в Монако вже після стартової прес-конференції, ввечері в четвер. Ось як це виглядало.
 
 
 
Файткард вечора боксу в Монако
 
Александр Беспутін (Росія) – Раджаб Бутаєв (Росія)
Джо Кордіна (Великобританія) – Енріке Тоніко (Мексика)
Сесілія Брекхус (Норвегія) – Вікторія Бустос (Аргентина)
Чжан Чжілей (Китай) – Андрій Руденко (Україна)
Віктор Піто (Франція) – Рафаель Лашом (Франція)
Туласі Тарумалінгам (Німеччина) – Александр Бенідзе (Грузія)
Найан Десліон (Франція) – Хосе Мендоса (Франція)
Уго Мікаллеф (Монако) – Петар Сетініч (Хорватія)
 
Прогноз на бій
 
Звичайно, українці будуть підтримувати Андрія в цьому поєдинку і бажати йому перемоги. Але буде складно. Непереможений китаєць готувався до бою довго, а Руденко вийде на нього на короткому повідомленні, отриманому за тиждень. Те, що на кону буде пояс WBO Oriental, має надати додатковий стимул українцеві. Для Андрія це останній шанс заявити голосно про себе в боксерському світі. Але ставка на нього буде вкрай ризикованою. Швидше за все, китаєць переможе за очками.
 
Рекомендована ставка – перемога Чжана Чжілея за очками.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 16
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд
Футбол | 18 квітня 2024, 01:40 8
Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу-відповіді головного єврокубка

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Сили рівні. Бійця, рівня Руденко Желе ще не нюхало. Хоча кітаєць, у принципі, серьозний боксер. Міцний та кремезний. Андрію доведеться важко, але не без шансів. Прогнозів не роблю - не той випадок