Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 листопада 2019, 14:28
11001
16

НЕСЕНЮК: «Президента Львова ніхто три роки не бачив, покажіть нам його»

Спортивний журналіст звернув увагу на відсутність Богдана Копитко

| Оновлено 26 листопада 2019, 14:28
11001
16
НЕСЕНЮК: «Президента Львова ніхто три роки не бачив, покажіть нам його»
Facebook. Богдан Копитко
Спортивний журналіст Микола Несенюк звернув увагу на ситуацію в клубі ПФК «Львів»:
 
«Є у нас цікавий футбольний клуб «Львів». Раніше клубів з такою назвою у Львові було три або чотири. І вони згодом зникали, не залишивши після себе ніяких матеріальних слідів, крім згадок в документах. Але ця назва чимось приваблює, і є тепер ще один «Львів», який бере участь в футбольних змаганнях. Цей «Львів», якщо вірити офіційному сайту Української прем'єр-ліги, заснували в 2016 році. Запитайте, що в цьому незвичайного? Хіба такі ж футбольні клуби не з'являються і не зникають у нас мало не щомісяця? Таки ні! Тому що в інших, так само як в колишніх клубах під назвою «Львів», були президенти, яких можна було побачити і навіть поговорити.
 
А власника і президента нинішнього ФК «Львів» Богдана Копитка ніхто не бачив. Всі мої колеги додали б: «від слова зовсім», але я заради чистоти мови цього не роблю. Копитка дійсно ніхто не бачив з 2016 року. Навіть ті, хто в 2016-м підірвали автомобіль, в якому той Копитко повинен був їхати. В результаті загинули люди, спійманих виконавців суд відпустив. Словом, все як у нас. Тому жоден футболіст або тренер футбольного клубу «Львів» жодного разу не бачив свого президента. Також не бачили його ні в федерації – асоціації футболу, ні в Прем'єр-лізі, де виступає команда, яка належить Копитко. Його фото, яке в останні роки подорожує вітчизняними засобами масової інформації, є практично єдиним підтвердженням існування Копитка.
 
Звичайно, «Львів» – не єдиний український футбольний клуб, власник якого не показується на люди. Але той інший хоч на відео записується, чим засвідчує факт свого фізичного існування в часі і просторі. Тому маю тепер нову розвагу – у всіх, хто або працює, або працював у футбольному клубі «Львів», я питаю при зустрічі тільки одне – Копитка бачив? І відповідь отримую завжди те саме – ні! Ніяких слідів, ні відео або ще якогось зображення, крім того знімка, теж знайти неможливо. Ну, відгукніться ж хоч хто-небудь! Він дає комусь якісь вказівки, врешті-решт – гроші! Покажіть нам, дорогі львів'яни! Поки ще «Львів» існує. Потім вже той Копитко буде не цікавий. Принаймні, любителям футболу».
 
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Підліток на матчі Челсі показав несамовитий банер
Футбол | 24 квітня 2024, 02:23 2
ФОТО. Підліток на матчі Челсі показав несамовитий банер

Матч АПЛ завершився розгромною перемогою Арсеналу з рахунком 5:0

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 08:01 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DidOk
Хлопці, у Львові усі знають, що Бодя Копитко то є бандит та злодій
DidOk
Давно не бачили: Демінського (Карпати), Живаго (Ворскла), Геллєра (Зоря), ноу-нейма (Десна), ... (Дніпро), ноу-нейма (Маріуполь), ріденько Ахметова (Шахтар)... Несенюк дурачок чи як ?
turist86
Третім будеш?
Димінський теж два роки відсутній
zbarski_Y
На чому так піднявся Богдан Копитко ?
stopor2016
А АхмАтова когда видели ? Срочно в студию!
Владимир Копяк
Что-то мне это напоминает историю бывших полицаев и работников концлагерей из состава наших соотечественников, которые очень не любили фотографироваться после войны и вели скрытый образ жизни... Может и этот президент что-то имеет за душой, что не позволяет ему показываться народу?
SEMIRAMID
Мразь Ахметов прятался 4 года в Англии, ни разу не появившись в Украине! Потому что это гнида боялась народного правосудия активистов! Оно знало, что если приедет в Украину, то его уже добровольцы живым из Украины не выпустят. А его дружок и компаньон по Роттердам+ Порошенко, вместе с уебком Павелко прикрывали его от судов в Украине!
kvlad200760
Ахметов ховається в Лондоні,а його подільник сидить в парламенті!!! Йому активісти не заважають,не погрожують!!! Хтось може повірити в подібну маячню???
kino
Ця команда була створена як донор,для постачання очків ахметівському шахраю, якого сьогодні Манчестерці будуть драти у всі щелі.