Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 листопада 2019, 16:37
2266
0

Олександр КАРАВАЄВ: «Наша перемога закономірна»

Півзахисник «Динамо» – про результат матчу з «Маріуполем»

| Оновлено 25 листопада 2019, 16:37
2266
0
Олександр КАРАВАЄВ: «Наша перемога закономірна»
ФК Динамо Київ. Олександр Караваєв
Хавбек київського «Динамо» Олександр Караваєв в ефірі FootballHub прокоментував перемогу над «Маріуполем» (3:0) в матчі 15-го туру української Прем'єр-ліги.
 
– Як вам результат матчу?
– Наша перемога закономірна. Могли забивати більше, ніж 3 голи, у нас були ще моменти, щоб збільшити перевагу. 12 ударів у площину, 21 загалом...
 
Ми створили багато шансів, забили тричі, задоволені результатом. Спасибі уболівальникам, які прийшли нас підтримати. Ми розуміємо, як їм там було на трибунах, якщо нам було холодно бігати.
 
– Матч з «Карпатами» і матч з «Маріуполем» - багато ударів по воротах, але проти «Карпат» не пощастило і зустріч завершилася внічию. Ви відчували, що треба дотискати суперника сьогодні?
– Так, ми відчували це ще в першому таймі. На другий тайм виходили з розумінням того, що треба забити швидкий гол. Відразу не вийшло, але в підсумку забили ще, домінували на полі, щоб не було якихось випадковостей і помилок, через які ми втрачаємо бали. Ми розуміли, що треба довести справу до кінця.
 
– «Десна» та «Зоря» втратили очки, і ви розуміли, що виходите на друге місце в разі перемоги?
– Ми про це знали, але не особливо звертали увагу. Нам треба дивитися на свою гру, думати про її поліпшення. Все покажуть особисті зустрічі з цими суперниками і про них будемо думати вже в процесі підготовки до них.
 
– Емоції після матчів збірних заспокоїлися? Уже спокійно все?
– Звісно. Наступні матчі збірних будуть в березні, а потім вже ближче до літа. У нас зараз на першому плані справи клубні, нам потрібно вирішувати свої завдання.
 
– Наскільки важливий матч проти «Мальме» з точки зору вирішення турнірних завдань?
– Тут кожен матч важливий і цей поєдинок - не виняток. Завдання ще не вирішено, тому ця зустріч матиме важливе значення.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.