Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 23 листопада 2019, 23:10
2834
0

Bellator London 2. Майкл Пейдж – Джованні Мелілло. Прогноз і анонс на бій

23 листопада в Лондоні пройде турнір європейської серії Bellator London 2

| Оновлено 23 листопада 2019, 23:10
2834
0
Bellator London 2. Майкл Пейдж – Джованні Мелілло. Прогноз і анонс на бій
MMA Junkie
23 листопада в Лондоні на SSE Arena в рамках європейської серії відбудеться турнір Bellator London 2. У центральному поєдинку в рамках напівсередньої ваги зустрінуться британець Майкл Пейдж (15–1) та італієць Джованні Мелілло (13–4). Бій буде показаний на офіційному сайті організації та на каналі Матч Боєць, починаючи з 00:00 в ніч проти неділі за київським часом.
 
Планувалося, що з Пейджем на прізвисько «MVP» в цьому шоу повинен був зустрітися Дерек Андерсон (16–3, 1 NC), але 15 листопада Андерсон знявся через травму, змусивши Bellator шукати заміну.
 
Бій тепер вважається прохідним для Майкла Пейджа, який зазнав єдиної поразки в травні від Дугласа Ліми в рамках півфіналу світового Гран-прі.
 
У со-головній події в клітку вийде непереможений британський середньоваговик Фабіан Едвардс, якому протистоятиме Майкл Шипман.
 
 
Майкл Пейдж вважає, що до нокауту володів перевагою в тому поєдинку з Дугласом Лімою: «Той факт, що він забрав пояс, ще більше підсилює моє бажання побитися з ним знову. Це означає, що я буду з нетерпінням чекати відразу двох речей, які мені принесе перемога над ним. Нокаут від Ліми був приголомшливим, але я впевнений, що перед цим епізодом я домінував. Я звів нанівець його зусилля на землі і потряс його. Коли я побачив, що його ноги захиталися, я втратив контроль над собою. Я знаю, що можу побити Ліму, тому хочу влаштувати реванш з ним.
 
Зміна суперника? Для мене це певний виклик, тому що бій пройде на короткому повідомленні. Я повинен встигнути адаптуватися до ряду речей, які робить мій суперник, і переключитися на інший стиль. Всі думають, що при заміні суперника перевагу отримує той, хто готувався, але це зовсім не обов'язково. Обидві сторони відчувають труднощі, і мій суперник вийде на бій андердогом. Йому нічого втрачати, і він знає, що якщо в цей день він здобуде те, що йому потрібно, то для нього це буде ніби момент з фільму про Роккі. Так що з такими хлопцями потрібно бути акуратніше. За великим рахунком в цьому поєдинку я залишуся старим добрим MVP, але тренери все ж ввели деякі коригування. Ймовірно, мені доведеться приділити цьому трохи більше уваги. Але в цілому я просто планую залишатися собою».
 
Для 34-річного італійця Джованні Мелілло (13–4) поєдинок стане дебютом в організації. У травні 2019 року на турнірі FC 24 він переміг американця Уілла Чопа (37–15) одноголосним рішенням суддів і перервав серію з двох поразок поразок. Втім, до рівня Пейджа, як вважають експерти, йому дуже далеко.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Майкла Пейджа.
 

Основний кард Bellator London 2:
 
Майкл Пейдж (Англія, 15–1) – Джованні Мелілло (Італія, 13–4)
Террі Бразьє (Англія, 11–2) – Сорен Бак (Данія, 12–1)
Фабіан Едвардс (Англія, 8–0) – Майкл Шипман (Англія, 13–2)
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін йде до півфіналу. Реал вибив Манчестер Сіті з Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 00:51 90
Лунін йде до півфіналу. Реал вибив Манчестер Сіті з Ліги чемпіонів

Переможця визначила серія пенальті

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.