Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 23 листопада 2019, 23:13
3648
0

Каллум Сміт – Джон Райдер. Прогноз і анонс на бій

Два британця розіграють в Ліверпулі титули WBA Super і WBC Diamond

| Оновлено 23 листопада 2019, 23:13
3648
0
Каллум Сміт – Джон Райдер. Прогноз і анонс на бій
Matchroom Boxing. Сміт і Райдер
В ніч з 23 на 24 листопада відбудеться велике шоу боксу в англійському Ліверпулі. У центральному поєдинку глядачів очікує британське дербі в другій середній вазі (до 76,2 кг). Чемпіон світу за версією WBA і володар пояса WBC Diamond Каллум Сміт (26–0, 19 KO) буде захищати свої титули проти обов'язкового претендента Джона Райдера (28–4, 16 KO).
 
29-річний Каллум Сміт на прізвисько Mundo, родом з Ліверпуля, виступає на профі-рингу з 2012 року. Непереможений боксер виграв титули чемпіона Великобританії, Європи та світу. У 2018 році завоював Кубок Мохаммеда Алі, перемігши в турнірі Суперсеріі паралельно з Олександром Усиком. Тоді у фіналі Сміт достроково зломив опір Джорджа Гроувза та здобув титул чемпіона світу WBA.
 
 
Останній бій Каллум провів 1 червня на «Медісон Сквер Гарден», де технічним нокаутом в 3-му раунді переміг француза камерунського походження зі складним ім'ям Хассан Н'Дам Н'Джікам. Таким чином, в 26 боях англієць кожен раз перемагав, причому 19 разів достроково. Цікаво, що у Каллума троє молодших братів, Поль, Стівен та Ліам, також займаються профі-боксом.
 
Каллум Сміт: «Я прагну великих боїв, хочу битися з суперзірками. Мій єдиний шанс вийти на топів – чемпіонський титул. Так що я буду утримувати пояс так довго, як тільки зможу. Джон Райдер становить велику загрозу. Він хоче забрати все те, заради чого я так наполегливо працював. Я пройшов важкий шлях до завоювання чемпіонського титулу, а тепер мені необхідно працювати ще більше, щоб його утримати.
 
Я чекаю, що Райдер дасть мені важкий бій. Він знаходиться в хорошій формі, це величезний шанс для нього. Я думаю, що найкраща версія мене переможе будь-якого бійця в другій середній вазі. З огляду на те, як я працюю в залі, я вважаю, що зможу влаштувати чудовий виступ. Райдер заслуговує на повагу. Він перемагав у боях, в яких його вважали андердогом.
 
Я в черзі з близько 50 осіб на те, щоб отримати бій з Канело. Якщо це станеться, то станеться, але навряд чи. До того ж, я не виступаю в дивізіоні, де є тільки один бій, тут вистачає інших поєдинків і уніфікацій. Варіантів багато, але жоден з них не визначений, надамо це Едді Хірну. Якщо я впораюся в суботу, то сподіваюся отримати велику подію навесні».
 

31-річний Джон Райдер на прізвисько Горила вперше вийде на повноцінний титульний бій. У 32 поєдинках він виграв 28 разів (16 нокаутом) і зазнав 4 поразки. Він йде на серії з чотирьох перемог, які всі були достроковими. Знищені були датчанин Патрік Нільсен, британець Джеймі Кокс, росіянин Андрій Сироткін і австралієць Білал Аккаві. В останньому бою в травні Райдеру вручили тимчасовий пояс WBA, який відкрив йому шлях до переговорів зі Смітом.
 
Джон Райдер: «Я знаю, що мій рекорд не без поразок, але я зараз перебуваю на чудовій серії перемог. Я відчуваю себе краще, ніж будь-коли в моїй кар'єрі. Я показав свою рішучість. Якщо ж вони хочуть заглядати мені за спину, що ж, це їх право. Я виходжу туди, щоб здобути перемогу і створити апсет. Я впевнений в собі і вірю в свою перемогу. Я заново полюбив бокс. Я вірю в те, що перебуваю на піку.
 
Каллум підійде до цього бою в своїй кращій формі. Не хочу принижувати заслуг Джорджа Гроувза, він був висококласним чемпіоном. Але мені здається, що поєдинок з Крісом Юбенком багато відняв у нього. Не знаю, наскільки погані були його справи з плечем, але в підсумку Каллум зніс його з рингу в ефектній манері.
 
Сміт є першим номером не без причини, з ним я повинен бути гранично сфокусований. Сміт майже не допускає помилок, він дуже добре виглядав в поєдинках з Джорджем Гроувзом і Хассаном Н'Дамом, але я просто вірю в те, що зможу його розкусити. Я зовсім інша риба, з такими йому раніше зустрічатися не доводилося. Я готовий до того, що мене чекає. На ньому лежить великий тиск. Я вірю, що зараз настав мій час. Я збираюся влаштувати апсет. Немає більш підходящого часу для того, щоб стати чемпіоном світу. Після нашого бою Ліверпулю доведеться знайти собі нового хедлайнера. Я отримаю велике задоволення, очоливши перше боксерське шоу на Емірейтс Стедіум або ж відправившись в Вегас, щоб битися з Канело».
 
Зважування
 
Обидва бійці показали вагу 76.0 кг, вклавшись в ліміт вагової категорії (76.2 кг).
 

Прогноз на бій
 
Каллум Сміт є фаворитом бою і має помітну перевагу в антропометрії. Різниця і в зрості (190 проти 175), і в розмаху рук (198 проти 183) становить 15 см на його користь. Райдер, поступаючись і в техніці, швидше за все, спробує досягти успіху в ближньому бою, використовуючи короткі хуки з обох рук. Mundo буде використовувати джеб, утримуючи суперника на зручній для атаки дистанції. І наносити ударні серії, як він вміє. Каллум Сміт збирається об'єднувати пояси в цьому дивізіоні, і в суботу може зробити перший крок до царювання в другій середній вазі. А далі йому в суперники пророкують Сауля Альвареса, Сергія Ковальова та Біллі Джо Сондерса.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Каллума Сміта.
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Воїн завоював трофей. Визначено чемпіона світу 2024 зі снукеру
Снукер | 07 травня 2024, 06:23 2
Воїн завоював трофей. Визначено чемпіона світу 2024 зі снукеру

Англієць Кайрен Вілсон у фіналі з рахунком 18:14 обіграв Джека Джонса

Легендарний Леннокс Льюїс висловився про трансформацію Усика
Бокс | 07 травня 2024, 11:58 0
Легендарний Леннокс Льюїс висловився про трансформацію Усика

Британець оцінив прогрес українського чемпіона

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.