Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 23 листопада 2019, 17:49
3798
0

Мирон МАРКЕВИЧ: «Динамо має виходити з групи за будь-яких розкладів»

Спеціаліст поділився враженнями щодо виступів українських клубів в єврокубках

| Оновлено 23 листопада 2019, 17:49
3798
0
Мирон МАРКЕВИЧ: «Динамо має виходити з групи за будь-яких розкладів»
УАФ. Мирон Маркевич
Колишній головний тренер «Металіста», «Дніпра» і збірної України з футболу Мирон Маркевич поділився думкою щодо виступів українських клубів в єврокубках.
 
- Багато хто критикує рівень вітчизняних змагань з футболу, проте «Шахтар», «Динамо» і «Олександрія» виступають в групових раундах Ліги чемпіонів і Ліги Європи, три збірні України до кінця року домоглися відмінних результатів. Може, не все так погано?
- Десь ви праві. Але все одно, хотілося б, щоб в Прем'єр-лізі рівень гри був вищим. У той же час картина, яку ми бачимо, говорить про те, що Україна, як і раніше, в числі кращих футбольних держав Старого світу.
 
Зараз у всіх наших клубів є шанси пробитися в плей-оф євротурнірів. «Динамо» має виходити з групи ЛЄ за будь-яких розкладів. Подивимося за «Шахтарем». Дві нічиї із загребським «Динамо» трохи зменшили шанси донеччан. Проте, все, як і раніше, залежить від самих «гірників». «Олександрія» непогано проявляє себе на тлі таких сильних суперників, як «Вольфсбург», «Гент» і «Сент-Етьєн». Згадуючи матчі команди Володимира Шарана в перших чотирьох турах, є підстави припускати, що олександрійці можуть виграти в двох матчах, що залишилися, і пробитися в плей-оф Ліги Європи. Цього я їм бажаю від щирого серця.
Джерело zbirna.com
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.