Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 листопада 2019, 14:00
4860
1

Карпати – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Санжар зустрінеться з колишніми підопічними

| Оновлено 24 листопада 2019, 14:00
4860
1
Карпати – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Карпати

У неділю, 24 листопада, після двотижневої перерви «Карпати» та донецький «Олімпік» на львівському стадіоні «Україна» відновлюють свою участь у Прем’єр-лізі. Інтригу матчу додає той факт, що нинішній головний тренер «левів» Роман Санжар у 2014 – 2018 роках у 125-ти іграх УПЛ очолював саме «олімпійців».

Раніше «Карпати» вже 15 разів в Прем’єр-лізі зустрічалися з «Олімпіком» і на своєму полі мають невелику перевагу – три перемоги, дві нічия та дві поразки від «олімпійців». При цьому, у Львові «зелено-білі» наразі пропускають голи від гравців донецького клубу у всіх матчах чемпіонатів. Разом з тим, «Карпати» «підбирають ключі» до воріт «Олімпіка» з квітня 2018 року впродовж 6-ти ігор поспіль – 14 м’ячів.

Попередня домашня гра «Карпат» з «Олімпіком» відбулася у травні цього року і завершилася результативною нічиєю - 3:3. У складі карпатівців голи забивали Мякушко (двічі) та Онгла, в олімпійців – Матар (двічі) та Гай. Видовищною була і попередня особиста зустріч суперників, яка відбулася у серпні в Києві, де «олімпійці» приймають гостей – 3:1 на користь «Карпат», які на той час ще очолював Олександр Чижевський.

Для «зелено-білих» зараз найголовніше - перервати свою безвиграшну серію у чемпіонаті, яка з 20 вересня триває вже 7 турів: три нічиї та чотири поразки. До того ж, «Карпати» у Львові не можуть забити гол впродовж 242-х хвилин. А «Олімпік», після того як його очолив іспанець Вісенте Гомес, почав набирати очки і вже не програє в УПЛ чотири гри поспіль: три перемоги та нічия.

Щодо кадрових проблем «Карпат», то через перебір жовтих карток пропускатиме гру захисник Халл. Не вийде на поле і Кудрик, чию недисципліновану поведінку після минулої гри в Маріуполі в четвер розглянув КДК УАФ, дискваліфікувавши воротаря «Карпат» на три матчі, два з яких умовно. Під питанням участь у матчі Гуцуляка та Кучера, які тривалий час відновлюються після травм.

З особливим настроєм готуються до виходу на поле стадіону «Україна» колишні карпатівці, а нині гравці «Олімпіка» Завійський, Ксьонз, Пеньков та «лев» Вакуленко, який свого часу виступав і за «олімпійців». Як би там не було, недільний матч обіцяє бути напруженим і бойовим. І про це говорить сам Роман Санжар: «Поєдинок буде принциповим для обох команд і для мене, зокрема. Справа навіть не у тому, хто буде нашим суперником. Важливо те, що до завершення року залишилося лише чотири тури. В рамках найближчого туру до Львова приїде «Олімпік» і для «Карпат» це шанс здобути три очки. Вони нам дуже необхідні».

Виведе суперників на поле арбітр Коваленко з Полтави, для якого це  буде лише 6-та гра у Прем’єр-лізі. При ньому «Карпати» ще не грали в чемпіонатах, а «Олімпік» 10 серпня цього року програв «Олександрії».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Орієнтовні склади:

«Карпати»: Підківка, Вакуленко, Веремієнко, Мартінс, Дубінчак, Кльоц, Войкович, Назарина, Ді Франко, Дженнінгс, Понде.

«Олімпік»: Кринський, Зотько, Вантух, Гришко, Є. Пасич, Кравчук, Ксьонз, Шахаб, Завійський, Драман, Тейшейра.

Дискваліфікації: Халл, Кудрик (Карпати).

24 листопада, неділя

«Карпати» — «Олімпік»
Львів. Стадіон «Україна». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
КАРПАТИ – ОЛІМПІК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua — 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 45
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shevchenka2019
Всі на стадіон,а не нити,як все погано!!!!!!!!!