Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 листопада 2019, 14:02
3836
5

Колос – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Повернення психології переможців або зміцнення «срібних» надій

| Оновлено 24 листопада 2019, 14:02
3836
5
Колос – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос Ковалівка
Відволікатися від перипетій внутрішньої першості на поєдинки національних збірних для українського вболівальника завжди досить приємно, особливо коли команді Андрія Шевченка вдається завершити виконання власних завдань на відбірковий цикл до чемпіонату Європи 2020-го року рекордом у відсутності поразок за календарний рік. Однак Українська Прем'єр-ліга була поставлена ​​лише на «паузу», після чого в повному обсязі повертається на телеекрани матчем п'ятнадцятого туру свого розіграшу. Однією з шести запланованих зустрічей є гра на газоні столичної «Оболонь-Арени» між ковалівським «Колосом» і чернігівською «Десною».
 
Результати колективу Руслана Костишина невтішні для шанувальників його команди з моменту початку жовтня 2019-го року. Бадьорий, як для новачка Української Прем'єр-ліги, літній етап продовжився певними успіхами на початку осені, однак психологічне напруження почало брати своє. У поточний момент сезону ми говоримо про «Колос», як про команду, яка не може набрати очки вже у п'яти турах поспіль. І якби ж то такі показники супроводжувалися поразками накшталт загальних 0:10 від донецького «Шахтаря» та київського «Динамо», так ні – «колоски» поступалися в протистояннях такому представнику нижній частині турнірної таблиці, як донецький «Олімпік» (1:2), нехай команда Вісенте Гомеса і почала відновлюватися після затяжної кризи.
 
І ось, у поєдинку п'ятнадцятого туру національної першості, який для «Колоса» буде проходити на номінально домашній «Оболонь-Арені», в гості до підопічних Руслана Костишина завітає один з головних претендентів на «бронзові» медалі поточного розіграшу – чернігівська «Десна». Бойова нічия проти дніпровського «Дніпра-1» (1:1) в минулому турі не повинна збивати з пантелику прихильників і противників підопічних Рябоконя. Це була всього лише третя осічка «сіверян» у осінній частини чемпіонату, яку чернігівці проводять в контексті зміцнення власних позицій у турнірній таблиці.
 
Матч першої частини розіграшу Української Прем'єр-ліги між звітними суперниками завершився безгольовою нічиєю (0:0). При цьому, суперники мають лише п'ять протистоянь в своїй історії на даний момент, з рівним співвідношенням результатів: були зафіксовані по дві перемоги з кожного боку і одна нічия.
 
Майбутній поєдинок було довірено провести арбітру Олександру Дердо, який представляє місто Чорноморськ на Одещині. Цікавим фактом є те, що цей прислужник Феміди «зустрічав» команду з Ковалівки в «елітному» українській першості, провівши зустріч «Колоса» і «Маріуполя» в першому турі, яка завершилася перемогою команди Костишина з рахунком 2:1. Матчі чернігівчан арбітр Дердо в якості головного рефері ще не проводив. Зустрічі з його участю в цьому сезоні відзначаються солідним середнім показником в шість попереджень, пенальті призначались лише у 25% випадків. Матч «Колоса» проти «Десни» стане для Дердо 120-м в УПЛ.

Орієнтовні склади:
 
«Колос»: Волинець – Чорноморець, Парамонов, Задоя, Зозуля – Мілько, Оріховський – Костишин, Мігунов, Ільїн – Нехтій.
 
«Десна»: Паст –  Мостовий, Гітченко, Імереков, Д. Фаворов – Огиря – Хльобас, А. Фаворов, Дегтярьов, Калитвінцев – Філіппов.

24 листопада, неділя

«Колос» — «Десна»
Київ. «Оболонь-Арена». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
КОЛОС — ДЕСНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Прогноз Sport.ua — 0:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію
Футбол | 26 квітня 2024, 23:21 10
Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію

Про це повідомив відомий інсайдер Фабріціо Романо

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ffff
Кто эти стартовые составы выдумывает? Хльобас в защите???
ffff
Третий раз составы изменяют.
ffff
Волков играть не будет. Он в аренде, принадлежит "Десне".
y-grec
Думаю, что Десна победит минимально 0:1