Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 листопада 2019, 11:57
4236
8

Ігор СУРКІС: «Віримо, що нинішній президент зуміє закінчити війну»

Президент київського «Динамо» звернувся до вболівальників клубу

| Оновлено 22 листопада 2019, 11:57
4236
8
Ігор СУРКІС: «Віримо, що нинішній президент зуміє закінчити війну»
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс

Президент «Динамо» Ігор Суркіс, який 22-го листопада відзначає своє 61-річні, звернувся до вболівальників київського клубу.

«У «Динамо» треба вірити і не втрачати оптимізму. Ця команда заслуговує на вашу підтримку за будь-яких обставин, за будь-якого суперника та за будь-якої погоди.

Ваша підтримка, ваша віра в «Динамо» дає нам усім додаткові сили. Гравцям — на полі, а керівництву клубу — в прагненні зробити «Динамо» краще. Ми продовжимо працювати, продовжимо вкладати кошти в розвиток клубу, продовжимо вирощувати молодих талановитих гравців, які принесуть цій команді та вболівальникам великі перемоги.

Усі в клубі сподіваються на те, що в Україні закінчиться війна, що настане пора економічного розвитку, і це благотворно позначиться на ситуації з професійним футболом. Ми чекаємо і віримо в те, що наш чемпіонат знову знайде велику інтригу, що його рівень помітно покращиться.

Нам дуже хочеться, щоб люди повернулися на стадіони і навіть на матчі проти аутсайдерів ходили б десятки тисяч уболівальників команди.

Ми віримо в поліпшення економічної ситуації в країні, віримо, що нинішній Президент зможе закінчити війну і дати можливість для розвитку. Як всієї країни, так і футболу.

Вірте в «Динамо»! Футбол без уболівальників не існує, і ми дуже розраховуємо на вашу підтримку не тільки біля екранів телевізорів. «Динамо» заслуговує на ваші очі і серця на стадіоні, навіть якщо команда переживає не найкращі часи. Вірте в нас, і «Динамо» відповість на це повною самовіддачею і прагненням до перемоги!», — зазначив Суркіс.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Абзонь
К сожалению не закончит, а если и закончит как потом жить с теми людьми у которых после 5 лет пропаганды вместо мозга вата. Достаточно посмотреть ДНРвские сми что бы понять какое настроение там у людей и что они хотят.
К сожалению, если эти территории вернутся в Украину, то мы только затормозим своё развитие, плюс раша получит дополнительный рычаг влияния.
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MaxUa
Верьте, верьте, верьте. Чем больше необоснованной веры, тем больше деградации. Это уже аксиома. Хотите развиваться? Учитесь, стройте, понимайте. Желаете оставаться манипулируемым сбродом детей - верьте.
Andrey Glory
- Закончить ее можно по разному... или выстоять и победить, или согласится и капитулировать... С Зеленским мы ближе ко 2му.
Руслан Сиренко
Закончить нужно. Но вот что дальше с этими территориями и людьми что там, они ж до мозга костей ватники которые всегда будут считать что Украина им что-то должна, на них нападала и прочий бред.
Сергей Михайлович
Блажен кто верует.
Ruslan Bojchuk
лучше б он думал сохранить Украину а не подлизнуть моники зелинскиё