Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 23 листопада 2019, 04:20
10854
4

Російський боєць ММА розповів, як смішно його спіймали на допінгу

Смоляков: «Думаю: до суботи не прийдуть. А через півгодини якась собака в двері ломиться»

| Оновлено 23 листопада 2019, 04:20
10854
4
Російський боєць ММА розповів, як смішно його спіймали на допінгу
Instagram. Дмітрій Смоляков
Російський спортсмен Дмитро Смоляков (9–4), колишній боєць UFC, зізнався, що вживає допінг. Він використовує заборонені препарати для відновлення і профілактики травм:
 
«Я користуюся допінгом. Я просто не хочу травм, хочу уникнути їх. Мені потрібно швидке відновлення. Я до сих пір на зв'язку з комісаром з допінгу. Я питаю: на чому мене спалили? Вона: тебе спалили на гонадотропіні. Гонадотропін – це природне вироблення тестостерону. Визначається протягом шести годин. Сьогодні, грубо кажучи, вівторок, до мене не йдуть, не йдуть, не йдуть, і я так думаю: по ходу до суботи не прийдуть. Ставлю гонадотропін, щоб трошки тестостерону підняти. Проходить півгодини, я у Марка вдома був, і якась собака біля дверей стоїть, ломиться, каже: «Я знаю, що Дмитро тут». Це допінг-комісар! Заходь!».
 
37-річний Смоляков 12 жовтня на Fight Night Global 94 у Москві повинен був битися з Максимом Новосьоловим (9–2–1), але той знявся з бою. Дмитро вийшов на поєдинок проти іншого суперника, Хасана Юсефа з Ірану (7–3–1), і поступився йому суддівським рішенням (всі троє суддів дали рахунок: 28–29). Смоляков обов'язковою умовою для підписання контракту на новий поєдинок з Новосьоловим ставить відсутність допінг-контролю.
 
Раніше Смоляков провів три бої в UFC, програвши задушенням Луїсу Енріке і поступившись технічними нокаутами Сирілу Аскеру та Грегу Харді. Президент UFC Дена Вайт назвав Дмитра найгіршим бійцем в історії промоушена та розірвав з ним контракт.
 
Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Comrade Me
>Смоляков обязательным условием для подписания контракта на новый поединок с Новоселовым ставит отсутствие допинг-контроля.
Что это за хрень?
И при этом умудряется проиграть все бои.
Шел бы уже в фармацевты, не твое это.
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vizuals
Яка душороздираюча історія
SportsMan
Главное, не ссы