Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 21 листопада 2019, 13:48
4584
0

Хімік програв стартовий матч Ліги чемпіонів в групі С

Підопічні Євгена Ніколаєва поступилися на виїзді італійській команді «Ігор Горгондзола»

| Оновлено 21 листопада 2019, 13:48
4584
0
Хімік програв стартовий матч Ліги чемпіонів в групі С
CEV
Сьогодні в Італії в місті Новара відбувся матч першого туру групи С жіночої волейбольної Ліги чемпіонів, в якому зустрічалася місцева команда «Ігор Горгондзола» і чемпіон України южненський «Хімік». Нагадаємо, що італійки в минулому сезоні стали переможцями цього турніру, а наші волейболістки є дебютантками такого престижних змагань.
 
Перша партія пройшла за переваги господарок майданчика. Вони відразу ж повели в рахунку 4:1, 8:2, 14:6. На діях гравців «Хіміка» в цей момент явно позначалося хвилювання і тільки в середині сету українки зуміли налагодити гру і навіть зуміли набрати чотири очки поспіль. Але, на жаль, це був лише епізод. В кінцівці сету італійський клуб знову заграв впевненіше і виграв партію 25:17.
 
На початку другого сету деякий час нашій команді вдавалося далеко не відпускати суперниць, однак після рахунку 9:5 італійки стрімко пішли вперед 16:6, чим визначили результат партії. Далі вже вони без особливих труднощів завершили сет на свою користь - 25:10.
 
І третя партія пройшла під диктовку господарок майданчика. Вони відразу ж повели 6:1, потім 10:2. Стало ясно, що четвертого сету вже не буде - занадто очевидним була перевага волейболісток з Новари. Остаточний рахунок цього сету 25:7.
 
Таким чином, перший млинець нашого чемпіона в Лізі чемпіонів вийшов грудким. Але нічого страшного в цьому немає. Навпаки, треба вчитися, набиратися досвіду і, можливо, незабаром українська команда буде цілком конкурентоспроможна виступати в головному європейському кубковому турнірі.
 
«Хімік» провів матч у такому складі: Катерина Фролова (не набрала жодного очка), Дар'я Степанівська (5), Юлія Бойко (3), Анастасія Маєвська (3), Ольга Скрипак (0), Тетяна Козлова (6), Христина Нємцева (ліберо) - стартовий. На заміну виходили Оксана Яковчук (0), Аніта Сингх (0), Дар'я Велікоконь (0), Юлія Микитюк (1), Євгенія Хобер (1).
 
Ліга чемпіонів з волейболу. Жінки
Група С. Перший тур. 20 листопада
Новара (Італія)
«Ігор Горгондзола» (Італія) - «Хімік» (Южний, Україна) 
3:0 (25:17, 25:10, 25:7)
 
Свій наступний матч у Лізі чемпіонів «Хімік» проведе у себе вдома в Південному у вівторок 26 листопада. Його суперником буде польська команда «ЛКС» з Лодзі, яка в першому турі у себе вдома обіграла німецький клуб «Альянс» з Штутгарта »з рахунком 3:2.
 
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Асисти українців. Жирона втратила гостьову перемогу над Алавесом
Футбол | 10 травня 2024, 23:59 11
Асисти українців. Жирона втратила гостьову перемогу над Алавесом

Циганков та Довбик відзначилися результативними передачами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.