Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 28 лютого 2021, 01:43
7419
2

Мотор в гостях здобув нічию з Кілем

Німецька команда не гарантувала собі вихід в наступну стадію

| Оновлено 28 лютого 2021, 01:43
7419
2
Мотор в гостях здобув нічию з Кілем
Запорізький «Мотор» провів черговий поєдинок в Лізі чемпіонів. У поєдинку 9-го туру групового турніру запорожці грали в німецькому Кілі. Відзначимо, що перемога гарантувала господарям вихід з групи.
 
Наша команда відкрила рахунок в першій атаці, але потім «Кіль» перехопив ініціативу і повів у рахунку. Однак на 18-й хвилині трапився цікавий момент. «Мотор» забив у меншості, перехопив м'яч, зняв воротаря - і зрівняв рахунок. А потім, поки суперник не встиг отямитися, забив ще! так «-2» перетворилося на «+1». Справедливості заради зазначимо, що подібний відрізок в меншості німці провели з рахунком 2:1 на свою користь. Проте, перша половина зустрічі залишилася за запорожцями - 17:16, при цьому практично на останній секунді «Кіль» перевірив на міцність штангу наших воріт.
 
На жаль, у другому таймі видалення зіграли явно проти нас. Два поспіль відрізка в більшості дозволили «Кілю» зробити ривок 5:1. Однак наші хлопці не знітилися і зуміли в підсумку зрівняти рахунок. І утримати нічию навіть після того, як в черговий раз залишилися в меншості на останній хвилині!
 
32:32, «Кіль» набрав 14 очок і продовжує очолювати групу В. У «Мотора» 2 бали, він поки на останній сходинці турнірної таблиці. 27 листопада запорожці прийматимуть «Порту».

Ліга чемпіонів. 6-й тур.
 
«Кіль» – «Мотор» – 32:32

 Пекелер (17), Вінчек (29) - Денісов (3), Яанімаа (15).
 
«Кіль»: Квенштедт (4/21=19%), Дамке (4/5), Екберг (9/9), Хорак, Якобсен. Нільссон, Пекелер (6/8), Рамель, Райнкінд, Вінчек (2/4), Зарабець (0/2).
 
«Мотор»: Комок - Кіреєв (16/43=37%), Бабічев (3/3), Малашинскас (2/4), Паровінчак, Пуховський (10/14), Денисов (3/3), Дорощук (3/3), Козакевич (5/5), Вуйович, Яанімаа, Жуков (2/5), Кус, Сорока, Гурковський, Кравченко.
 
Арбітры: Міхал Бадура, Ярослав Ондогрекула (обидва — Словаччина).
 
Спорткомплекс Sparkassen-Arena (Кіль, Німеччина).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ростик Карпа
Сенсаційно... Звільнення тренера пішло на користь, в наступному матчі потрібно перемагати португальців, щоб зачепитись за шанс пройти дальше
Vbolivalnyk-Peter
"27 листопада запорожці беруть «Порту»." - але ж писаки!!!