Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 20 листопада 2019, 20:23
7031
14

ФРАНКОВ: «Сподіваюся, Павелко заплатить преміальні не штучним покриттям»

Журналіст вважає, що преміальні повинні були бути обумовлені заздалегідь

| Оновлено 20 листопада 2019, 20:23
7031
14
ФРАНКОВ: «Сподіваюся, Павелко заплатить преміальні не штучним покриттям»
gordonua.com. Артем Франков
Український спортивний журналіст Артем Франков прокоментував на телеграм-каналі ситуацію навколо виплати преміальних гравцям збірної України за вихід на Євро-2020:
 
«Розчулила новина (плітка? слух?) про те, що Андрій Павелко зайшов в роздягальню збірної України після матчу з сербами і чогось там пообіцяв заплатити в березні. Сподіваюся, хоч грошима, а не штучним покриттям. Привіт від молодіжної збірної – чемпіонів світу. У них теж з'явиться деяка Надія, що все не обмежиться мужнім і патріотичним «дякую»?
 
Насправді, преміальні повинні були бути обумовлені ще до початку відбіркового циклу – кількість і порядок їх виплати, поматчово-попереможно або ж по підсумкового результату. Або це, вибачте, бардак. Так що максимум, що міг Павелко – повідомити, що все йде по заздалегідь обумовленому планом або що все полетіло шкереберть, тому що у ФФУ немає грошей. Взагалі, це дуже неправильно і негарно – змушувати чекати обіцяного півроку. Якось не довіряєш влади, особливо знаючи, наскільки вона при цьому не ображає себе!
 
Не знаю, як футболісти збірної, а я тисну плечима. Навіть без історичних конотацій».
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
firstromario
А вони що бідні? Краще в молодь ці гроші вкласти. Взагалі не знаю який футболіст заробляє на збірній гроші...
kvlad200760
Мені цікаво Франков журналіст чи як і семірахіт говнометальник? Чому це питання не піднімалося ним раніше?І що це за маячня -поматчего-попереможна форма оплати ігор збірної?Цікаво в яких збірних вона використовіється?Я знаю що всім гравцям збірних оплачують участь в якомусь турнірі окремо оговорюючи розмір преміальних за отриманий результат!!!
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zhyr
За участь збірної федерація полюбому отримує виплати. І куди вони йдуть? Напевно більша частина осідає в карманах чинуш. То краще нехай футболісти отримают ці кошти.
Geniyfootball1985
Картавый а ты чего свой глаз суешь в чужие карманы?
SAD1969
Чи у них немає грошей на життя? Вони достатньо отримують в клубах (навіть біль ніж достатньо!). А грати за збірну - то велика ЧЕСТЬ для справжнього футболіста і гідного громадянина, а не для "кормільца"! І ні про які гроші не повинна йти розмова!
Алексей Столетов
Хацкевич недавно хорошо прошелся по всей этой псевдожурналистской околофутбольной братии. Франков, Шахов. Заховайло туда же. Если все хорошо этим стервятникам плохо.
Александр Ник
Клуб анонимных алкоголиков ищет третьего
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MaxUa
Премиальные это, конечно, понятно. Это тоже важно. Но все же не настолько главное, чтобы так на этом акцентировать внимание. Не ради премий играла сборная. Ребята на поле бились и отдавались ради страны, ради всех украинцев, чтобы все гордились не только результатом, но и слаженной, умной игрой, на которую приятно смотреть. Они всем нам подарили большой праздник, а это в деньгах не измерить. И вообще поднимать сейчас, после такого триумфального выхода на Евро, вопрос денег, а вместе с ним и всех этих неизменных бюрократических околофутбольных дрязг - ну это как-то даже некрасиво что ли.