Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
6879
0

Екс-форвард Зорі близький до отримання португальського громадянства

Леонардо Асеведо, який відіграв минулий сезон в стані луганчан, скоро стане європейцем

Екс-форвард Зорі близький до отримання португальського громадянства
Liga Portugal. Леонардо Асеведо
Колумбійський нападник Леонардо Асеведо, відомий в Україні виступами за «Зорю», готується отримати громадянство Португалії.
 
«Я очікую отримання паспорта, і в майбутньому хотів би грати за Португалію. Моя дружина з Португалії, моя донька народилася в цій країні. Так, Колумбія - це мій дім, але Португалія стала для мене другою домівкою. Саме тут я зустрів дружину і створив сім'ю, це європейська країна, яка фактично усиновила мене і зробила відомим за кордоном моєї батьківщини. Мені дуже подобається в Португалії і я не закриваю двері для того, щоб одного разу зіграти за національну збірну цієї країни», - сказав Леонардо Асеведо.
 
Нагадаємо, в минулому сезоні «Зоря» орендувала Леонардо Асеведо у «Спортинга». В УПЛ форвард провів 10 матчів, але забитими м'ячами не відрізнявся.
 
На даний момент 23-річний колумбієць на правах оренди виступає за «Варзім», який грає у другому дивізіоні чемпіонату Португалії. Леонардо Асеведо на сьогодні є найкращим бомбардиром команди, відзначившись 6 голами в 7 матчах.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.