Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 04 грудня 2019, 14:26
9749
7

Євро-2020. Де, коли і як можна купити квитки

Вся необхідна інформація про квитки на Євро-2020

| Оновлено 04 грудня 2019, 14:26
9749
7
Євро-2020. Де, коли і як можна купити квитки
uefa.com

Sport.ua розповідає, як можна купити квитки на матчі Євро-2020.

Євро-2020: де і коли?

З 12 червня по 12 липня пройде фінальний турнір Євро-2020. 16-та за рахунком європейська першість з футболу буде в якійсь мірі експериментальною: вона пройде в 12 різних містах 11 різних країн по всьому Старому світі: Азербайджан (Баку), Великобританія (англійський Лондон і шотландський Глазго), Угорщина (Будапешт), Німеччина (Мюнхен), Данія (Копенгаген), Ірландія (Дублін), Іспанія (Більбао), Італія (Рим), Нідерланди (Амстердам), Росія (Санкт-Петербург), Румунія (Бухарест). Матч-відкриття відбудеться в столиці Італії на «Стадіо Олімпіко», фінал - у Лондоні на «Уемблі».

Відразу відзначимо, що громадянам України для відвідування матчів в Лондоні, Дубліні та Глазго одних тільки біометричних паспортів буде недостатньо: потрібні також візи.

Де гратимуть наші?

Євро-2020 вже зараз викликає небувало високий інтерес серед українських любителів футболу. Збірна України під керівництвом Андрія Шевченка в блискучому стилі подолала відбірковий турнір і їде на Євро, не просто задовольняючись самим фактом участі, а з претензією на високий результат.

Уже зараз відомо, що Україна буде грати в Групі С, матчі якої пройдуть 14, 18 і 22 липня в Амстердамі і Бухаресті, а серед суперників «жовто-синіх» точно буде збірна Нідерландів. Матч з голландцями пройде в Амстердамі, інші два - в Бухаресті, столиці сусідньої з Україною Румунії. Жеребкування всього фінального турніру Євро-2020 відбудеться 30 листопада.

Ціни на квитки

Цінова політика УЄФА на майбутньому Євро-2020 специфічна, як і сам турнір. За традицією квитки розділені на три цінові категорії в залежності від розташування місця на стадіоні. При цьому ціни на матчі групового етапу, 1/8 і 1/4 фіналу в деяких містах (Баку, Будапешт і все той же Бухарест) коштують значно дешевше, ніж в інших містах.

Найдешевші квитки - на матчі групового етапу та 1/8 фіналу в Баку, Бухаресті та Будапешті - 30 євро. Найдорожчі, 945 євро, на фінал в Лондоні. Детальніше з цінами на квитки на матчі Євро-2020 можна ознайомитися в таблиці:


euro2020.football.ua

Як купити квитки?

Продаж квитків на Євро-2020 розпочнеться 4 грудня в 15:00 за Києвом і буде проводитися тільки на сайті УЄФА. Купувати квитки на сторонніх інтернет-майданчиках або з рук не рекомендуємо через небезпеку обману.

Оскільки охочих дістати квитки на матчі Євро завжди більше, ніж самих тікетів, УЄФА буде реалізовувати квитки за допомогою розіграшів. Для того, щоб взяти участь в розіграші, необхідно зареєструватися на сайті УЄФА. При реєстрації ім'я та прізвище необхідно вказувати латинськими літерами, бажано саме так, як вказано в вашому закордонному паспорті.

Можна подавати заявки як на окремі матчі, або на всі матчі окремо взятої збірної (опція Follow my team). Інформація про квитки для фанатів збірної України найближчим часом буде доступна за цим посиланням.

Кількість матчів, на які можна подати заявку, не обмежена. Однак на кожен окремий матч по одній заявці можна буде отримати не більше 4 квитків на одні руки.

Перепродаж квитків

У разі, якщо вболівальники, які придбали квитки, передумають відвідувати матч, вони зможуть перепродати свої квитки за допомогою спеціального порталу УЄФА за номінальною вартістю. Робота порталу стартує на початку 2020 року.

Важлива інформація

Для входу на стадіон Вам знадобиться документ з фотографією, що засвідчує вашу особу. Це може бути паспорт, закордонний паспорт або водійські права.

Для відвідування матчів в Санкт-Петербурзі Вам знадобиться також Fan ID (паспорт вболівальника). Отримати його можна безкоштовно: для цього введіть в рядок пошуку на сайті УЄФА «Fan ID». При цьому, незважаючи на наявність Fan ID, для входу на стадіон Вам також знадобиться паспорт.

УЄФА не видає копії квитків. У разі втрати або псування квитка УЄФА відповідальності не несе.

Квитки на матчі можна використовувати тільки в особистих цілях. Використовувати квитки в комерційних цілях (у якості призів в конкурсах і т.д.) може тільки УЄФА і офіційні партнери організації.

Відповіді на поширені питання щодо квитків на матчі Євро-2020 доступні на офіційному сайті УЄФА.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Чтобы купить билет, нужно зарегистрироваться на сайте. Выдача билета очевидно происходит по предъявлению документа, удостоверяющего личность. При входе на стадион необходимо предъявить паспорт. Но если вы потеряете свой билет, то вам придется покупать новый несмотря на то, что информация о том, что вы приобретали билет, ранее была внесена в базу данных. Интересная система.
Yuriy Slobodjan
Комусь реально вже получилось купити ,чи виграти квиток ?
footic78
у меня уже есть на 22 в амстердаме,еще в августе была лотерея от уефа,атеперь по квотам для федераций ,как то так
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Интересно, будут ли везунчики с Украины, которые выиграют в эту лотерею УЕФА? Все равно, что джек-пот сорвать в Лас Вегасе.... Или будут квоты для болельщиков на матчи сборной Украины? И предоставить право на покупку выделенных билетов какой-то общественной организации, только не ФФУ/АФУ (мошенники с этой организации точно решат прилично на этом заработать).