Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 04 липня 2021, 22:46
2156
0

Київ-Баскет – Левські. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА

Ключова гра групового етапу для киян

| Оновлено 04 липня 2021, 22:46
2156
0
Київ-Баскет – Левські. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА
БК Київ-Баскет

Поєдинок «Київ-Баскет» - «Левські» відбудеться у середу, 20 листопада, в Києві. Початок гри у Палаці Спорту «Венето» (колишній спорткомплекс «Меридіан») о 19.00.

Очний поєдинок між українським і болгарським віце-чемпіонами стане визначальною грою групового турніру для обох команд. На даний момент турнірні показники в графах перемог і поразок у «Київ-Баскета» і «Левські» абсолютно ідентичні. Кожна з команд здобула по дві перемоги і зазнала за дві поразки на турнірній дистанції, так, що зустріч в Києві визначить для клубів якщо не все, то дуже багато чого.

Столичні баскетболісти почали груповий турнір Кубка ФІБА дуже успішно, здобувши дві впевнені перемоги над «Дніпром» - 95:88 (вдома) і над «Левські» - 83:76 (на виїзді). Але потім результати кардинально змінилися і дві поразки поспіль (домашня від «Цмокі-Мінськ» - 74:99 і виїзна від «Дніпра» - 76:79) перевернули для киян турнірну ситуацію з ніг на голову.

У свою чергу болгарський клуб після двох стартових поразок від «Цмокі-Мінськ» і «Київ-Баскета» зумів піднялися духом і повернувся в боротьбу за вихід з групи, здобувши в третьому турі групового турніру домашню перемогу над «Дніпром» - 85:78, а в четвертому турі на домашньому паркеті поставивши на коліна білоруський «Цмокі-Мінськ» - 75:64.

На минулому тижні «Київ-Баскет» провів один офіційний поєдинок у внутрішніх турнірах. У першому матчі 1/8 фіналу Кубка України столичні баскетболісти в гостях добилися дуже комфортної перемоги над «Черкаськими Мавпами» - 100:82. Найкращими в складі київського клубу стали захисники Кейсі Шепард (25 очок + 11 передач + 4 підбирання, 36 балів рейтингу ефективності) і Богдан Близнюк (19 очок + 6 підбирань +4 передачі, 26 балів рейтингу ефективності). Варто відзначити і Владислава Коренюка, який поступово знаходить свою гру. У поєдинку в Черкасах Владислав набрав шість очок (3 з 3 з гри, 100% реалізації) і зробив чотири підбирання, заробивши сумарний рейтинг ефективності в дев'ять балів. Хороша гра Коренюка в поєдинку проти болгарського клубу буде дуже до речі для київського колективу.

Також одну офіційну гру на минулих вихідних провів і болгарський «Левські». Минулої суботи суперник «Київ-Баскета» зустрічався зі своїм головним конкурентом на внутрішній арені, клубом «Балкан» з Ботєвграда і поступився - 73:76. Найкращими в цьому поєдинку в складі «Левські» стали захисник Асен Веліков (14 очок + 5 підбирань + 8 передач + 4 перехоплення, 35 балів рейтингу ефективності) і його колега по амплуа Венцеслав Петков (21 очко + 2 підбирання + 2 передачі + 2 перехоплення , 11 балів рейтингу ефективності). Відзначимо дуже слабку гру одного з лідерів команди Брендона Янга, який набрав лише п'ять очок і додав до них дві передачі і одне підбирання, заробивши сумарний рейтинг ефективності в один бал.

Київ-Баскет – Левські. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Безумовно, переможець в майбутній грі отримає дуже хороші шанси на вихід в плей-оф, тоді як той хто програв буде поставлений у вкрай несприятливе турнірне становище. Перемога киян з дуже великою ймовірністю виведе їх до другого групового турніру, так як столичні баскетболісти матимуть перевагу за особистими зустрічами і різницею м'ячів, і над «Левські», і над «Дніпром». Але, крім цього існує цілком ймовірний турнірний розклад, коли три, а цілком можливо і чотири команди, завершать груповий турнір з однаковою кількістю перемог і поразок. У цій ситуації величезним плюсом для «Київ-Баскета» є виїзна перемога в Болгарії з різницею в сім очок, так, що столичні баскетболісти просто зобов'язані не програти більше семи пунктів.

А в цілому, «Київ-Баскету» краще не програвати з будь-якою різницею, а красивою і впевненою перемогою максимально наблизити себе до виходу в наступний етап єврокубка.

Прогноз Sport.ua: перемога «Київ-Баскета»

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця АПЛ після перемог Ман Сіті та Челсі, поразок Ліверпуля та Арсенала
Футбол | 16 квітня 2024, 12:00 8
Таблиця АПЛ після перемог Ман Сіті та Челсі, поразок Ліверпуля та Арсенала

13–15 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Став відомий суперник Прометея у фіналі Латвійсько-естонської ліги
Баскетбол | 16 квітня 2024, 22:14 0
Став відомий суперник Прометея у фіналі Латвійсько-естонської ліги

Український клуб зіграє проти переможця регулярного сезону «Калев-Крамо»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.