Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 04 липня 2021, 22:44
2488
1

Дніпро – Цмокі-Мінськ. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА

Черговий «матч життя» для дніпрян

| Оновлено 04 липня 2021, 22:44
2488
1
Дніпро – Цмокі-Мінськ. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА
ФБУ
Поєдинок «Дніпро» - «Цмокі-Мінськ» відбудеться в середу, 20 листопада, в Дніпрі. Початок гри о 19.00. В прямому ефірі матч покаже телеканал «Хsport».
 
Здобувши перемогу минулої середи над земляками з «Київ-Баскета» дніпряни залишилися в числі претендентів від групи F на вихід у другий етап Кубка ФІБА. Для того, щоб і далі перебувати в їх числі, «Дніпру» необхідно в обов'язковому порядку обігравати білоруський «Цмокі-Мінськ». Причому вкрай бажано зробити це з різницею більш ніж в сім очок, щоб нівелювати негативну різницю м'ячів в особистих зустрічах, отриману в першому поєдинку.
 
Перша гра між суперниками відбулася в Мінську тридцятого жовтня і запам'яталася провалом «Дніпра» в першій половині зустрічі і потужним камбеком українського клубу після перерви. Гра перейшла в овертайм, де ключові влучання зробив білоруський клуб і виграв поєдинок з рахунком - 108:101. Найкращими у «Дніпра» в тому поєдинку стали Станіслав Тимофєєнко (16 очок + 5 підбирань + 3 передачі + 2 перехоплення, 17 балів рейтингу ефективності) і Генрі Дугат (15 очок + 4 підбирання + 6 передач, 17 балів рейтингу ефективності).
На минулому тижні дніпряни в режимі «тренувань з підвищеною відповідальністю» провели два матчі 1/8 фіналу Кубка України (обидва поєдинки відбулися в Дніпрі) проти миколаївського «Ніко-Баскета» і двічі були сильнішими за свого суперника - 97:83 і - 103:48. У цих поєдинках Денис Журавльов приберіг лідерів для єврокубкових баталій і надав достатньо ігрового часу гравцям лавки, так, що до поєдинку з білоруським клубом гравці «Дніпра» повинні підходити в хорошій ігровій формі.
 
 
У свою чергу, «Цмокі-Мінськ» в минулу неділю зарубився на своєму майданчику в рамках Ліги ВТБ з красноярським «Єнісеєм» і у впертій боротьбі поступився гостям - 80:83. Кращими у мінчан стали бігмен Максим Салаш (20 очок + 6 підбирань + 5 передач, 25 балів рейтингу ефективності) і захисник Бранко Мірковіч (20 очок + 2 підбирання + 5 передач, 23 бали рейтингу ефективності). На даний момент білоруський чемпіон замикає турнірну таблицю Ліги ВТБ, програвши всі свої шість поєдинків.
 
Варто зауважити, що форвард «Дніпра» Максим Корнієнко входить в десятку кращих ребаундерів Кубка ФІБА. На даний момент український гравець займає проміжне сьоме місце з показником в 10,5 підбирань за гру.
 
Перемога над білоруським чемпіоном ще нічого не гарантує дніпрянам, занадто сильно тягнуть на дно три поразки на старті групового турніру Кубка ФІБА. Але для того, щоб перед заключним ігровим днем збільшити свої шанси на вихід з групи, дніпрянам необхідно перемагати з різницею більш ніж в сім пунктів. Шанси залишаться і при перемозі менш ніж в сім очок, але їх буде значно менше. У будь-якому випадку, в останньому турі не все буде залежати тільки від самого «Дніпра», українському клубу доведеться з цікавістю поглядати на результат паралельного поєдинку між білорусами і «Київ-Баскетом». А ось у разі домашньої поразки від мінчан шансів не залишиться навіть теоретичних.
 
 
Залишається тільки побажати «Дніпру» виправити помилки минулого поєдинку проти «Цмокі-Мінськ» і залишити себе в числі претендентів на продовження боротьби в Кубку ФІБА. 
 
Прогноз Sport.ua: перемога «Дніпра».
 
 
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.