Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 03 лютого 2020, 11:26
9791
16

Душан ТАДІЧ: «Ми заслуговували на перемогу в матчі з Україною»

Один із лідерів збірної Сербії розчарований нічийним результатом

| Оновлено 03 лютого 2020, 11:26
9791
16
Душан ТАДІЧ: «Ми заслуговували на перемогу в матчі з Україною»
talksport.com. Душан Тадіч
Півзахисник збірної Сербії Душан Тадіч підвів підсумки матчу відбіркового циклу Євро-2020 зі збірною України (2:2), який відбувся вчора в Белграді.
 
«Думаю, ми зіграли сьогодні добре, створили багато гольових моментів і заслуговували на перемогу. Шкода, що ми отримали цей безглуздий гол на останніх секундах гри. На жаль, такі несправедливі речі у футболі трапляються.
 
Але в цілому, повторюся, наша гра в цьому матчі залишила позитивні враження. У всякому разі, ми зіграли набагато краще, ніж проти Люксембургу, і це при тому, що нам протистояв набагато серйозніший суперник. Ми зіграли з мінімумом помилок. Огріхи були, і їх неодмінно потрібно виправляти, але сам цей матч, те, як ми його провели, стане хорошим імпульсом для прогресу збірної Сербії.
 
Звичайно, ми розраховували на вихід з групи, і зараз розчаровані тим, що не вирішили це завдання. З самого початку було зрозуміло, що боротьба в цій групі розгорнеться між нами, Україною та Португалією. Упевнений, ця боротьба була б дуже гострою на фініші відбірного циклу, що не розгуби ми стільки очок на початку турніру», - сказав Тадіч.
 
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kravets_2010
Справедливий результат на табло.
ser_nat
нет, не заслужили!
Vitalik Shevchenko
Так заслуговували, адже грали з командою яка навіть перше місце в групі не втрачала і грали без 2-хключових гравців. Так якби Україна була на вашому місці, рознесла б вас в пух і прах.
А постав суддя ще 100% точку на Яремчуку, то і на мінімалках вас прибили
У футболі саме основне мотивація (хоча футболісти заявляють що все одно будуть битись) доказано не одноразово. А тому судити силу Зб.України по даному матчі не можна.
P.S. До речі, а про яку перевагу говорить дане чудо, коли навіть статистика говорить про зовсім інше?
Vbolivalnyk-Peter
Нашим цей матч, таке враження був впринципі непотрібне. Ярмоленко у матчі з естонцями просто носився по полю у порівнянні з матчем проти Сербії. Видно було, що наші грають з запасом - готові в любий момент додати, ввімкнути швидкості. Взагалі більш нудної гри у виконанні нашої збірної часів Шевченка вже й не пригадаю. Гра була як то кажуть одні не хотіли, а інші не могли... Томі хай Тадіч не пиз-ть і спуститься на землю. З такою грою вони ще й через відбір лузерів на Євро не потраплять ( там доречі такі собі "лузери": Шотландія, Норвегія, Боснія і Герцеговина).
cucumber
Нелепый гол на последних минутах?
Lucky Lucky
Не стоит выдавать желаемое за действительное) Довольно равная игра, где сербы забрали начало таймов, а потом очень иногда только в контры выбегали, но и наши не смогли достаточно остро сыграть с довольно посредственной защитой балканцев - сильно сказались не лучшие кондиции Малины, да и в целом очень много ошибались в последней трети поля.
kino
Сиди дома, і менше варнякай перед матчем..урок тобі!
spqr-te
Google translator?
Bolshoi
Надо было отодвинуть соперника от своих ворот. Не смогли? Значит соперник этого не позволил, значит он контролировал игру, значит СбУ сильнее.
Volk
Что ты несёшь?
Istm
Ні на шо ви не заслуговували.
Дякуйте, що збірна України половину таймів спала.
SEMIRAMID
Да не заслуживали ДушМан вы победы! Первый мяч забили с пенальти о нелепого попадания в руку. Всю игру провели в обороне, использовали чуть ли не единый шанс во втоом тайме и заслужили победу? Вы даже ничью не заслужили!
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
tima fialko
Він правий,попри слабку командну гру,серби могли забити ще пару м"ячів.Украінці грали без ентузіазма,на класі,а його виявилось лише на три копійки більше ніж у сербів.