Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 04 липня 2021, 22:42
5465
0

Монпельє — Мотор. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Віце-чемпіон Франції приймає запоріжців

| Оновлено 04 липня 2021, 22:42
5465
0
Монпельє — Мотор. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ГК Мотор

Поєдинок «Монпельє» - «Мотор» відбудеться у неділю, 17 листопада, у Франції. Початок поєдинку о 20.00 за київським часом.

Домашній матч тижневої давності проти «Монпельє» став останнім для Миколи Степанця на посаді головного тренера запорізького клубу і завершальним акордом першої половини групового турніру для української команди. Друге коло групового етапу чемпіони України починають дзеркального - з виїзного поєдинку у Франції, а керувати діями гравців «Мотора» буде Ростислав Ланевич, який призначений виконуючим обов'язки головного тренера запорізького клубу.

Прикру поразка в домашньому поєдинку - 25:26 з пропущеним на останніх секундах м'ячем від португальського напівсереднього «Монпельє» Бріто Дуарте боляче вдарила не тільки по психологічному стану українського чемпіона, а й по турнірним перспективам «Мотора». На даний момент запоріжці займають останнє місце в групі з одним набраним очком, а від рятівної шостої позиції їх вже відділяє сім балів.

Ліга чемпіонів. Група В.

1. «Кіль» (Німеччина) - 13 очок (8 ігор)
2. «Веспрем» (Угорщина) - 10 (8)
3. «Віве Кельце» (Польща) - 10 (8)
4. «Монпельє» (Франція) - 9 (7)
5. «Вардар» (Північна Македонія) - 9 (8)
6. «Порту» (Португалія) - 8 (8)
7. «БГК ім.Мєшкова» (Білорусь) - 2 (8)
8. «Мотор» (Україна) - 1 (7)

Навіть якщо припустити, що в другому колі «Мотор» виграє домашні матчі проти «Порту» і «БГК імені Мєшкова», для того, щоб посісти шосте місце запоріжцям треба буде добирати ще три очки в поєдинках з топовими командами Європи. І це за умови, що португальський «Порту» очок більше набирати не буде. Так, що тепер для «Мотора» кожен поєдинок стає схожим на вирішальний, а кожне втрачене очко буде зменшувати шанси запорізького клубу на плей-офф в геометричній прогресії.

Між двома поєдинками з українським клубом «Монпельє» встиг провести один матч в національній першості, зате який. Суперник запоріжців 14 листопада на виїзді зустрічався з беззмінним чемпіоном Франції останніх п'яти років і вічним фаворитом останніх сезонів Ліги чемпіонів - «ПСЖ». «Монпельє» програв матч гранду європейського гандболу з рахунком - 30:35. Ця поразка дозволила цілому ряду клубів наздогнати «Монпельє» і на даний момент підопічні Патріса Канайє з 12 очками після дев'яти зустрічей ділять в турнірній таблиці місця з другого по шосте, за додатковими показниками посідаючи п'яте місце.

До Франції запоріжці вирушили в складі близькому до ідеального. Вдома залишився тільки Владислав Донцов, який продовжує відновлюватися після отриманої травми. Відзначимо, що в ростері чемпіона України присутні троє гравців, які в минулу середу боролися з «Вардаром» в рамках СЕХА-Ліги. Мова йде про Стевана Вуйовича, Едуарда Кравченко і Владислава Паровінчака.

Майбутній поєдинок стане шостим в історії протистояння українського і французького клубів в рамках Ліги чемпіонів. До цього в сезоні 2016/17 «Мотор» і «Монпельє» зустрічалися в стиковому раунді для команд «нижчих» груп C і D. Тоді в дуже впертій боротьбі далі пройшов французький клуб, який виграв на майданчику «Мотора» - 36:34 та звів внічию домашній поєдинок - 29:29. Наступна зустріч команд відбулася в сезоні 2017/18, коли доля звела дві команди в одну групу. У Франції «Монпельє» розгромив «Мотор» - 28:20, а ось в домашньому для себе поєдинку запоріжці здобули першу і поки що єдину перемогу над французьким клубом - 31:30.

Залишається тільки побажати запоріжцям підправити невдалу статистику і що ще більш важливо, своє турнірне становище, оскільки свій ліміт втрачених очок і програних кінцівок «Мотор» вже вичерпав.

Прогноз Sport.ua: нічия.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дощ, скасовані голи та перемога Бундестіму. Німеччина вийшла до 1/4 фіналу
Футбол | 30 червня 2024, 00:19 14
Дощ, скасовані голи та перемога Бундестіму. Німеччина вийшла до 1/4 фіналу

Збірна Данії залишає Євро-2024

Дубль Лаутаро Мартінеса. Аргентина перемогла Перу
Футбол | 30 червня 2024, 05:05 2
Дубль Лаутаро Мартінеса. Аргентина перемогла Перу

В іншому матчі Кубка Америки Канада та Чилі розписали нульову нічию

Євро-2024 виграє збірна…
Футбол | 29.06.2024, 15:40
Євро-2024 виграє збірна…
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.