Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 16 листопада 2019, 03:32
5425
9

ЦІТАІШВІЛІ: «Фанати свистіли, а наше завдання – не страждати дурницями»

Півзахисник молодіжки вважає, що вся провина за поразку лежить на гравцях

| Оновлено 16 листопада 2019, 03:32
5425
9
ЦІТАІШВІЛІ: «Фанати свистіли, а наше завдання – не страждати дурницями»
Instagram. Георгій Цітаішвілі
Півзахисник молодіжної збірної України Георгій Цітаішвілі прокоментував поєдинок кваліфікації Євро-2021 U-21 проти Данії (2:3):
 
«Так, я забив гол, але команда програла. Ми програли, гол трохи додав інтриги, але ми не перемогли. У мене не було практики в «Динамо», дуже хочеться грати, напевно, це видно з боку. Було важко, чесно кажучи. Прикро, що ми програємо. Якби рахунок був 0:3 або 0:4, я б вийшов і грав до останнього.
 
Звідки сили? Це робота тренерського штабу, вони розбирали їх гру. У всіх матчах Данія активна в перші 20–25 хвилин, потім падає активність. Якраз вийшло наше посилення, коли вони підсіли, ми додали, освіжили гру.
 
Вболівальники допомагали. Зараз, впевнений, що все будуть писати: неправильний підхід до гравців, винуватий тренерський штаб або ще щось. Але вся вина – на футболістах. Поза футбольним полем вони робили все, щоб ми вийшли і грали, сьогодні було 17 тисяч уболівальників, якщо не помиляюся.
 
У першому таймі фанати свистіли нам через погану нашу гру. Це повністю наша вина, тут нема чого виправдовуватися, ми програли. Нам далі з цим жити. Особисто я хотів вийти та допомогти команді, коли свистіли. У другому таймі ми додали, їм більше сподобався футбол, вони більше підтримували. Але все одно ми не дали, що вони хотіли. Ми не принесли перемогу уболівальникам і всій країні.
 
У футбол всі можуть грати, і грати красиво. Наше завдання – грати в футбол, не страждати дурницями, не бити вперед. Ми намагалися, впевнений, команда ще заявить про себе і покаже гру. З таким тренерським штабом і хлопцями ми багато доб'ємося».
 
Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Як змінилася ситуація перед паузою на ігри збірних
Футбол | 18 березня 2024, 06:55 3
Турнірна таблиця УПЛ. Як змінилася ситуація перед паузою на ігри збірних

«Шахтар» лідирує, «Кривбас» йде на 2-му місці, обидві команди мають по 43 очки

«Провал за провалом». Дериземля розкритикував українських біатлоністів
Біатлон | 18 березня 2024, 21:49 4
«Провал за провалом». Дериземля розкритикував українських біатлоністів

Віцепрезидент ФБУ незадоволений ставленням спортсменів

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Парню все таки нужно давать больше времени и в Динамо, и в сборной
Саша Зардунов
Совки, забудьте уже СССР, мы живем уже в другой стране. Еще вспомните как хорошо жили при Екатерине или при Ярославе Мудром
Саша Зардунов
Версия простая, после развала СССР уровень украинского футбола резко упал и команда Динамо уже не соответствовала уровню гранда европейского футбола. Аль я что то не то сказал? Сборная Украины блистала в Европе. И при чем здесь СССР, у нас уже страна Украина. Ещё долго совки будут сравнивать цену колбасы в СССР и в Украине
Vbolivalnyk-Peter
Був вчора на стадіоні! Щодо гри нашої збірної - перший тайм печалька повна! Всі передачі в недодачу. На полі гравці, як прохфесора - там недобір, там прибрав ногу, там віддав неточний пас на... 4 метра.... Обидва голи в першому таймі привезли самі собі. Перший так то взагалі жестяк - Бондар віддає в центрі поперечний пас точно в ноги супернику, який основного нашого центрального захисника просто обходить як стоячого, підходить до наших воріт і впритул з 2-з метрів розстрілює ворота. Крім цього таких ідентичних моментів в першому таймі було ще два. А що наші в нападі? А наші катали м'яча впоперек на своїй половині поля.... Перший удар по воротам данців відбувся на 37 хв!!!! Це нормально команда програє вже 0:2, а вони далі продовжують перекочувати м'яча на своїй половині поля! В другому таймі побачив, ще одну штуку: захисники та центральні півзахисники дуже погано бачать поле. Цілий другий там Вантух стояв на лівому фланзі сам один не прикритий і його там ніхто не помічав, або помічали тоді коли він опускався назад майже на одну лінію з нашими центральними захисниками. За весь 2-й тайм йому віддали 2-3 загострюючи передачі, 1 з який призвела до голу. Взагалі збірна включилася в гру після 0:3 та шаленого свисту трибун. Видно було що Русину дуже стрьомно так програвати в рідному місті. Вантух завівся. Заспокоїлися Попов та Бондар та почали грати вперед, загострювати... Чесно кажучи я думав, що дотиснути таки датчан та не програють як мінімум - такий кураж хлопці зловили після першого голу, однак цього запалу вистачило на 15-20 хвилин, а далі знову все заспокоїлося... (Суддя звичайно п-с. - одразу ж після першого 11-метрового мав призначати інший, але засцяв....).
Ivan-Bogun
Походу Ротань,як тренер, ні який....Можна програти гру,але коли програються майже всі ігри і дно в турнірній таблиці,то це говорить про низькій рівень професійного фаху...Тим більше,що Ротань мав майже весь склад юнацької збірної України,яка виграла цього року чемпіонат світу...!
Саша Зардунов
Не знает истории пацан.Когда то тоже было Динамо на задворках футбола. Пришёл Лобановский и та же команда сделалась звездой и была и Реал и Барселону