Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 15 листопада 2019, 04:02
8782
3

Відео-баттл ФК Рух і уболівальників Металіста 1925 напередодні гри у Львові

У п'ятницю у Львові відбудеться центральний матч 18-го туру Першої ліги

| Оновлено 15 листопада 2019, 04:02
8782
3
Відео-баттл ФК Рух і уболівальників Металіста 1925 напередодні гри у Львові
ФК Металіст 1925

У 18-му турі в Першій лізі зустрінуться «Металіст 1925» і львівський клуб «Рух».

На даний момент харків'яни знаходяться на другому місці, а львів'яни на 4-му, і розділяє дві команди 2 очка. У цьому сезоні неймовірно цікава боротьба розгорнулася в Першій лізі за три путівки в УПЛ. Перше місце від 7-го відділяє всього 6 очок. До речі, щось схоже у другому за силою дивізіоні Іспанії. Там є «Кадіс» - лідер, який відірвався від другого місця на 9 очок. Але команду, яка йде на другому місці, це «Уеска», від 11 місця відділяє лише 4 очки. Але то таке, це їх іспанські справи. У нас в першому дивізіоні за 18 проведених турів, уявляєте собі, в ході чемпіонату на першому місці побували 12 команд з 16! «Металіст 1925» вирушає на виїзд на тлі дев'ятиматчової серії без поразок, а львівський клуб три останні матчі вдома закінчував перемогою, не пропустивши при цьому жодного разу.

Напередодні матчу футбольний клуб «Рух» випустив відео ролик з нагадуванням про перехід до «Руху» влітку з харківської команди її лідерів - Івана Калюжного і Олега Синиці.

Цей перехід Синиці і Калюжного був, можна сказати, скандальним, адже пішли гравці, не погодивши свій перехід з керівництвом «Металіста 1925». Якщо Іван Калюжний і у львівському клубі «задніх не пасе», то ось Олег Синиця «загубився», бо головний тренер «Руху» Леонід Кучук не надто довіряє йому. Колишній півзахисник харківської команди в основному починає матчі на лаві запасних, та й виходить з лави на нетривалий ігровий період.

Показники Олега Синиці в команді «Металіст 1925» в минулому сезоні: 10 забитих голів, 2 гольові передачі, середній час перебування на полі в матчах сезону - 78 хвилин.

Показники Олега Синиці в команді «Рух» в цьому сезоні: 0 забитих голів, 0 гольових передач, середній час перебування на полі в матчах сезону - 29 хвилин.

Олег в «Русі» в 16 матчах всього 6 разів виходив в основі і ні разу не дограв до кінця гри. У 3 матчах з 16 зіграних «Рухом» Синиця не брав участі. А в одній грі вийшов всього на одну хвилину. У Харкові в минулому сезоні Синиця взяв участь в 25 матчах з 27. Тепер Калюжний. У харківській команді за сезон він забив один гол і в «Русі» теж відзначився одним забитим м’ячем. У команді «Металіст 1925» Іван за сезон не взяв участь лише в одній грі, і в львівській команді на даний час лише в одній грі не виходив на поле. Середній час перебування Івана Калюжного на поле в матчах цього сезону в «Русі» - 67 хвилин, а середній час перебування на полі в матчах минулого сезону, тобто в харківській команді - 82 хвилини.

Клуб уболівальників харківської команди не залишив без уваги випуск відеоролика командою суперників і випустив свій відеоролик у відповідь.

В п'ятницю, 15 листопада, о 14:30, розпочнеться «дуель» двох непримиренних суперників, двох цікавих тренерів Демченко і Кучука. У першому колі в Харкові була нічия 1:1. Що буде у Львові, подивимося, чекати залишилося недовго.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 2
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:13 1
Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію

Зінедін Зідан може повернутися до тренерської діяльності

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Триленко
Ну це дуже круто. вболівальникам Динамо на замітку.
КуцТВ
Оревно. Без явных обид, но друг друга потролили. Пусть лучше батлы будут, чем агрессия на стадионах.
Павел Солдатов
почему стикер посылки говорит о том что получатель город Харьков , а не Львов ??