Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 04 липня 2021, 22:38
2694
5

Дніпро – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА

Останній шанс для дніпрян зачепитися за вихід з групи

| Оновлено 04 липня 2021, 22:38
2694
5
Дніпро – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА
БК Київ-Баскет

Поєдинок «Дніпро» - «Київ-Баскет» відбудеться в середу, 13 листопада, в Дніпрі. Початок гри о 19.00. В прямому ефірі матч покаже телеканал «Хsport».

Матчем один проти одного дві українські команди почнуть другу половину групового етапу Кубка ФІБА. Для обох колективів перемога в майбутній грі дуже важлива, але якщо для киян поразка не стане катастрофою на турнірній дистанції, то можливе фіаско дніпрян позбавить їх навіть теоретичних шансів на продовження боротьби в турнірі.

Перший єврокубковий матч між командами відбувся 23 жовтня в Києві і в ньому перемогу святкували господарі майданчика з рахунком - 95:88. У «Київ-Баскета» кращими в тій грі були Максим Пустозвонов (23 очки + 2 підбирання + 2 перехоплення, 22 бали рейтингу ефективності) і Богдан Близнюк (18 очок + 3 підбирання + одна передача, 17 балів рейтингу ефективності). У свою чергу, у «Дніпра» в київському поєдинку відзначилися Іссуф Санон (16 очок + 6 підбирань + одна передача + одне перехоплення, 16 балів рейтингу ефективності) і Дмитро Глєбов (16 очок + 3 підбирання + 3 перехоплення + одна передача, 15 балів рейтингу ефективності).

Беручи до уваги результат першого поєдинку між командами, для дніпрян вкрай бажаною була б перемога над «Київ-Баскетом» з різницею у вісім і більше очок, щоб перекрити негативну для себе різницю, отриману в київському матчі. Загалом для «Дніпра» ситуація складається таким чином, що різницю вони повинні будуть відігравати не тільки у «Київ-Баскета», а й у «Левські» з «Цмокі-Мінськом». Зрозуміло, це все матиме сенс тільки в разі перемоги над київському клубом.

Дві здобуті в першому колі турніру перемоги над «Дніпром» і «Левські» роблять становище «Київ-Баскета» куди більш комфортним, ніж у дніпровського клубу. Але і киянам розслаблятися рано. Фіаско в Дніпрі укупі з успіхом болгарського «Левські» на своєму майданчику в поєдинку проти «Цмокі-Мінськ» дозволить болгарам наздогнати київський клуб і максимально загострити боротьбу за вихід в наступний раунд змагань.

Дніпро - Київ-Баскет. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Минулих вихідних «Київ-Баскет» і «Дніпро» провели по одному поєдинку в чемпіонаті Суперліги та завершили їх з діаметрально протилежними результатами. Столичні баскетболісти сенсаційно поступилися в гостях МБК «Миколаїв» - 81:90, розгубивши перевагу в заключній чверті поєдинку. Дніпряни, у свою чергу, на домашньому майданчику у запеклій боротьбі обіграли южненський «Хімік» - 65:57.

Майбутній поєдинок може стати першою єврокубковою грою в майці «Київ-Баскета» для Владислава Коренюка. Український бігмен вже встиг дебютувати за киян в Миколаєві, набравши за відведених йому сім хвилин і сорок п'ять секунд одне очко, зробивши два підбирання, одне перехоплення і двічі втративши м'яч. Звичайно, дані цифри не вражають, але Владислав зобов'язаний додавати і вже в поєдинку проти «Дніпра» здатний показати більш солідну статистику.

Матч проти «Київ-Баскета» стане для «Дніпра» тільки лише першим домашнім в груповому раунді Кубка ФІБА. Здається, що дніпряни точно не хочуть, щоб дві наступні гри перед рідною публікою проти білорусів і болгар перетворилися в тренування з підвищеною відповідальністю. Але і кияни програвати не мають наміру. Тому гра очікується дуже бойовою і безкомпромісною, з великими ставками на кону, в першу чергу, для господарів паркету.

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Дніпро – Київ-Баскет.

Прогноз Sport.ua: перемога «Дніпра»

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Timur24
админы почему никогда нету на главной( где результаты футбол, хоккей и тд) турниры евробаскета, наши команды особенно? не всегда успеваешь застать на главном фото анонс. тупо как то. добавляйте пожалуйста
kerch30
Победу команде с берегов Днепра
imperator79
Когда уже Украина будет в Еролиге, а не в этих колхозных турнирах
rugby1970
ТОЛЬКО - КИЕВ, ТОЛЬКО - ПОБЕДА!!!