Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 листопада 2019, 11:51
3476
8

Олександр СЕВІДОВ: «Здивувала слабка гра Циганкова і Вербича»

У «Динамо» немає запасних, якими можна було б підсилити гру, вважає фахівець

| Оновлено 12 листопада 2019, 11:51
3476
8
Олександр СЕВІДОВ: «Здивувала слабка гра Циганкова і Вербича»
ТК Футбол. Олександр Севідов
Відомий український тренер Олександр Севідов поділився думкою про перемогу «Шахтаря» над «Динамо» (1:0) в матчі 14-го туру УПЛ.
 
«Цей поєдинок вийшов не таким яскравим, як на Кубок. Команди не показали своїх кращих якостей. Видно було, хто першим заб'є, у того буде більше шансів. Як говориться, гра до першого гола. Першим забив «Шахтар», хоча «Динамо» могло цю місію виконати раніше. Чого вартий гольовий момент у Родрігеша. Якби динамівці забили, то могли після цього нав'язати свої умови. А так замість того, щоб вести в рахунку, моментально отримали оборотку.
 
Щоб відігратися з такою командою як «Шахтар», потрібно було включати додаткові фізичні ресурси, яких у киян не спостерігалося. Команда не змогла відновитися після матчу з «Копенгагеном», один день відпочинку в такій ситуації вирішує багато. Гравці виглядали несвіжими, тому не могли застосовувати високий пресинг, проявити агресію, за рахунок чого вони перемогли в кубковому матчі.
 
«Шахтар» після забитого м'яча почав грати раціонально, сподіваючись ловити суперника на контратаках. Йшла чоловіча боротьба на полі, але при цьому мало красивого футболу, без естетики, особливо в порівнянні з попереднім поєдинком. На що «Динамо» могло розраховувати — в кращому випадку, так це на нічию. Після видалення Тайсона кияни повністю заволоділи ініціативою, але не змогли дотиснути «гірників».
 
Що здивувало? За весь матч жодного удару з боку киян у площину воріт. А також слабка гра лідерів команди Циганкова і Вербича. У ситуації з кадровими проблемами «Шахтарю» вдалося провести кращу ротацію, що і зіграло важливу роль. А ось «Динамо» не може собі цього дозволити. Немає запасних, які можуть замінити основних, щоб підсилити гру.
 
Два клуби з різною філософією і різними вектором розвитку. Одні на одному будують своє життя, інші на іншому, в тому числі і в футболі. Бразильський вектор ефективніше, бо ніколи українські футболісти не зможуть грати як бразильці. Потрібно визнати, що філософія «Шахтаря» в цьому сезоні знову виявилася кращою. Так, динамівці можуть зібратися на одну локальну гру, але на довгій дистанції їм ще важкувато. Після очного поєдинку гірників можна привітати з чемпіонством. Хто би не тішив себе надіями, але ліквідувати 13 очок представляється неможливим», — вважає Севідов.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Украинцы может и не способны играть как бразильцы. Но украинцы способны играть лучше чем они играют сейчас. В команде 99 играли в основном украинцы и по уровню мастерства нынешним игрокам Динамо до них далеко.
gaevskiy30ukr.net
Вслед за
Дельцы подняли на "договорняках" ПФК "Сумы" около 10 миллионов евро
расследованием "договорняков" ПФК "Сумы", стало известно о пожизненные дисквалификации за скандальный договорной матч "Ильичевец" - "Горняк-Спорт".
Игра состоялась в 2016 году в рамках 19-го тура Первой лиги-2016/2017.
Главным организатором со стороны "Горняк-Спорта" был
Сергей Гаращенков, которого уже наказали пожизненно за "Сумы".
Со стороны "Ильичевца" - нападающий Руслан Кисиль и тогдашний тренер клуба Александр Севидов. Больше читайте здесь: https://tsn.ua/ru/prosport/skandalnyy-match-ilichevec-gornyak-sport-pozhizn
ennuyu-diskvalifikaciyu-poluchat-mischenko-i-sevidov-1329267.html
Kevko
По Цыганкову очень часто желаемое выдается за действительное. Парень далеко не звезда, и пока не совсем понятно насколько он талантлив и способен к саморазвитию. Играет как и вся команда посредственно, иногда может быть чуть выделяясь в эпизодах.
SEMIRAMID
Практически полностью согласен с Севидовым, за исключением одного "НО". Бразильцы тоже есть разные: одни лучше, другие хуже. Одни играют за клуб Львов, другие за ШЛАК, третьи за европейские топ-клубы. Характерной чертой тех бразильцев, которые играют за Шахтёр - это скорость при контратаке. Если их вязать, как это делали оба динамовских клуба из Хорватии и Киева, английские и немецкие клубы, то бразильцы, да и весь клуб Шахтёр выглядит беспомощным!
George Abuladze
Какие только отмазки не лепят Динамоманы, смешно читать, только Шахтер в Лиге Чемпионов играет, а Динамо в Лиге Европы (нормальные европейские команды игнорят этот малопрестижный турнир), и Чемпионом Украины опять будет Шахтер, и опять будет в Лиге Чемпионов играть, а Динамо с Михайличенко сможет только в Лиге Европы мучаться, выгребая от всяких Яблонцев и Лугано