Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
3557
3

Фабіо КАПЕЛЛО: «Роналду повинен поважати своїх колег»

Легендарний тренер виступив на захист Мауріціо Саррі

Фабіо КАПЕЛЛО: «Роналду повинен поважати своїх колег»
twitter.com/selecaoportugal

Вчора Кріштіан Роналду був замінений на 55-й хвилині матчу Серії А проти «Мілана» (перемога 1:0), після чого не потиснув руку наставнику «Ювентуса» Мауріціо Саррі і покинув стадіон ще до закінчення матчу.

Легендарний тренер Фабіо Капелло виступив на захист Саррі:

«Прямо зараз Роналду грає не дуже добре, і рішення зняти його з гри було вірним. Потрібен характер, щоб прийняти таке рішення, але в кінці кінців це принесло Саррі перемогу. Той факт, що Роналду не залишився на лавці і нагрубив Саррі, ніяк його не прикрашає.

Ти повинен залишатися чемпіоном навіть тоді, коли тебе змінюють, не тільки коли все йде добре. Правда в тому, що за останні три роки Роналду жодного разу нікого не обвів. Я пам'ятаю часи, коли він просто оббігав інших гравців, але зараз такого вже не трапляється.

З іншого боку, і Дібала, і Дуглас Коста - відмінні дріблери. Будь я на місці Саррі, я б підійшов до Роналду в роздягальні. Я б сказав йому, що він повинен поважати своїх колег. Сказав би, що, якщо я його міняю, то роблю це для того, щоб виграти матч».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Мда. Создается впечатление, что цивилизация стала примитивнее. Каким бы ни было мастерство игрока, он не может ставить себя над тренером, точно также как актер не может диктовать режиссеру или первая скрипка дирижеру. А теперь все стало зависеть исключительно от социального статуса. И вот уже Капелло вынужден выступать в поддержку решений Сарри, который с профессиональной точки зрения является главным в команде и руководит действиями на поле. Но исключительно в силу того, что звездный статус Роналду неизмеримо выше, он может свободно переступать не просто через регламент, но даже через неписанные этические нормы, которые ревностно соблюдают его коллеги по цеху.
Александр Бондарь
Старый стал,шахта разбита уже