Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 листопада 2019, 05:41
1996
0

Шахаб ЗАХЕДІ: «М'яч просто не йшов у ворота Олександрії»

Гравець «Олімпіка» – про нічию в 14-му турі УПЛ

| Оновлено 11 листопада 2019, 05:41
1996
0
Шахаб ЗАХЕДІ: «М'яч просто не йшов у ворота Олександрії»
ФК Олімпік Донецьк. Шахаб Захеді
Форвард донецького «Олімпіка» Шахаб Захеді прокоментував нічию з «Олександрією» (0:0) в матчі 14-го туру української Прем'єр-ліги.
 
«Ми провели хороший поєдинок. З кожною грою Олімпік додає і цей матч це лише підтвердив. Ми протистояли команді, яка знаходиться в першій п'ятірці нинішнього чемпіонату, продовжує боротися за вихід з групи в Лізі Європи. При цьому ми домінували протягом усієї гри, зуміли нав'язати супернику свою гру, атакували практично весь матч.
 
Так, нам не вдалося втілити свою перевагу в забиті м'ячі, але варто віддати належне і супернику. Вони грали дуже грамотно, компактно в обороні. Крім того, нам не пощастило в деяких епізодах. М'яч просто не йшов у ворота. Теж саме можу сказати і особисто про себе: трохи не вистачає везіння в моментах біля воріт суперника. Але я відчуваю, що гол прийде.
 
У мене є моменти в кожному матчі, тому я спокійний. Вважаю, що наша команда заслуговує бути на третьому місці в чемпіонаті. У нас сильний підбір футболістів, відмінний тренер і персонал: є все для того, щоб ставити перед собою найвищі завдання», - сказав Захеді.
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.