Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2019, 09:28
3891
0

Олімпік — Олександрія. Анонс та прогноз матчу чемпіонату України

Чи продовжить донецька команда свою рекордну серію?

| Оновлено 10 листопада 2019, 09:28
3891
0
Олімпік — Олександрія. Анонс та прогноз матчу чемпіонату України
Турнірну програму 14- го туру української Прем'єр-ліги завершує матч, досить цікавий з усіх боків. Донецький «Олімпік» на київському стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського зустрінеться з «Олександрією».
 
«Олімпійці» відверто провалили старт сезону. Але з приходом на пост головного тренера Вісенте Гомеса команда перетворилася. Донеччани в чемпіонаті країни виграли 3 матчі поспіль, чого раніше не траплялося з ними в УПЛ. «Олімпік» обіграв «Ворсклу» в останній грі 1-го кола, а потім взяв реванші за поразки на старті турніру від «Дніпра-1» і «Колоса». І ось вже недавній безпросвітний аутсайдер всерйоз поглядає на першу шістку колективів чемпіонату!
 
Це не пройшло повз увагу тренерського штабу української молодіжки. Руслан Ротань викликав до складу збірної U-21 Романа Вантуха і Андрія Кравчука. Безсумнівно, виклик додасть молодим футболістам сил і ентузіазму, що напевно позначиться на їхній грі в складі клубу. Крім того, у Вісенте Гомеса є й інші хороші новини. Павло Лук'янчук повністю відновився після хвороби і тренується з основною командою. Приступив до тренувань і Геннадій Пасіч, тож його повернення в команду теж не за горами.
 
Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран від таких проблем поки позбавлений: всі основні виконавці його команди здорові і готові грати. Однак напружений графік змушує наставника дуже уважно підходити до вибору футболістів на кожен новий поєдинок.
 
Олександрійці відчувають всю красу боротьби на три фронти. І виходить у них поки непогано. Да, команда поступилася київському «Динамо». Однак відібрала очки у лідера, «Шахтаря». Добула три нічиїх в Лізі Європи. Нарешті, в Кубку країни нехай і по пенальті, але пройшла «Зорю». Додамо також, що після домашнього розгрому від «Десни», який стався ще 24 серпня, команда в Прем'єр-лізі не пропускає більше одного м'яча за поєдинок. А Шарану поки вдається використовувати ротацію. Так, на кубковий матч він зробив відразу 8 замін у порівнянні з попередньою зустріччю - і добув результат. Безсумнівно, проти «Олімпіка» зіграють з перших хвилин зовсім не ті футболісти, які привезли бойову нічию з Сент-Етьєна в четвер. Хоча напевно умовні дублери постараються показати все, на що здатні.
 
Букмекери віддають перевагу «Олександрії», незважаючи на статус гостьової команди (втім, і «домашні» поєдинки Ліги Європи вона грає за 800 км від дому). Ми ж ризикнемо спргонозувати, що «Олімпік» постарається взяти ще один реванш за поразку в першому колі. Тоді, нагадаємо, команди закінчували зустріч у неповних складах, а переможний гол був забитий Денисом Безбородько приголомшливим дальнім ударом. Можливо, донеччанам не вдасться продовжити рекордну переможну серію, але «Олександрії» буде дуже непросто.
 
Орієнтовні склади:
«Олімпік»: Кринський - Ксьонз, Лук'янчук, Снурніцин, Вантух - Є. Пасіч, Кравчук, Цимбалюк, Політило, Тейшейра - Шахаб.
«Олександрія»: Паньків - Мірошниченко, Бухал, Бабогло, Пашаєв - Ковалець, Довгий, Гречишкін, Задерака - Третьяков, Безбородько.

10 листопада, неділя

«Олімпік» — «Олександрія»
Київ. Стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК — ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Сергій Бойко (Київська обл.)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 04:16 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі наступного сезону

Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон
Футбол | 25 квітня 2024, 18:34 10
Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон

Екстренер «Динамо» розхвалив Володимира Бражка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.