Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Забіт Магомедшаріпов - Келвін Каттар. Прогноз і анонс на бій

Головний бій UFC Fight Night 163 в Москві

Забіт Магомедшаріпов - Келвін Каттар. Прогноз і анонс на бій

Найближчої суботи UFC проведе свій другий московський турнір. У столиці РФ на «ЦСКА Арені» пройде UFC Fight Night 163 (інша назва UFC on ESPN+ 21). Незважаючи на численні обіцянки керівництва промоушену зробити наймасивніший російський кард UFC, цей турнір обійдеться без приїжджих великих зірок.  Орієнтовно головний бій розпочнеться о 21:00 за київським часом.

UFC Fight Night 163 має неповноцінний мейн івент - Магомедшаріпов і Каттар проведуть усього лише 3-раундовий бій. Але на те є причини.

Цей бій був доданий до карду як со-головний, але потім з причини форс-мажорних обставин був підвищений у статусі. Більше того, ця пара взагалі спочатку не повинна була битися в Москві, бій через проблеми із здоров'ям Забіта був перенесений в Росію з бостонського шоу UFC on ESPN 6, яке відбулося 18 жовтня.

Магомедшаріпов - один з головних проспектів не лише в напівлегкій вазі, але і в UFC в цілому. Він демонструє гіпнотизуючий набір навичок, що в очах багатьох фанатів робить його бездоганним бійцем. Дагестанець веде серію з 13 перемог, 5 з них взято вже всередині октагону. Свою найбільшу перемогу Забіт взяв у своєму останньому поєдинку, вигравши одноголосним рішенням у Джеремі Стівенса. У чотирьох попередніх боях в UFC Магомедшаріпов тричі фінішував суперників сабмішном.

Багато бійців ухиляються від бою з російським топ-проспектом, але Каттар не з їхнього числа. Він вирушає на ворожу територію, щоб продовжити серію до трьох перемог. Зазнавши першої поразки в UFC від рук Ренато Мойкано, боєць з Массачусетсу потім повернувся перемогами нокаутом в першому раунді над Крісом Фішголдом і Рикардо Ламасом.

Прогноз на бій

Не можна списувати Каттара з рахунків, але боротьба і удари ногами Магомедшаріпова повинні зіграти вирішальну роль. Забіт буде комбінувати війну в стійці з тейкдаунами, намагаючись знайти ключі до дострокової перемоги. Але Каттар - міцний горішок і фінішувати його буде непросто.

Перемога Магомедшаріпова за очками

Основний кард

Забіт Магомедшаріпов – Келвін Каттар

Олександр Волков – Грег Харді

Зелім Імадаєв – Денні Робертс

Хадис Ібрагімов – Ед Херман

Рамазан Емеєв – Тоні Мартін

Попередній кард

Магомед Анкалаєв – Далча Лунгіамбула

Рустам Хабілов – Сергій Хаджонко

Роман Копилов – Карл Роберсон

Абубакар Нурмагомедов – Давид Завада

Олександр Яковлєв – Рузвельт Робертс

Джессіка-Роуз Кларк – Панні Кіанзад

Григорій Попов – Дейві Грант

MMA UFC
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sergeua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вова Чертрогатый
никто не Забит, ничто не Забито!
rugby1970
зАБИТ - будет ЗАБИТ!