Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
2972
0

Баварія - Боруссія Д. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Чи зможе Роберт Левандовскі забити в 11-му матчі Бундесліги поспіль?

Баварія - Боруссія Д. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
В суботу, 9 листопада, відбудеться центральний матч 11-го туру Бундесліги, в якому мюнхенська «Баварія» прийме принципового суперника дортмундську «Боруссію». Зустріч відбудеться на «Альянц Арені», початок матчу о 19:30 за Києвом.
 
В турнірній таблиці команди розділяє всього одне очко: майбутні гості займають другу позицію з 19-ма очками в активі, господарі - йдуть четвертими. В лідерах ще одна «Боруссія», але з Менхенгладбаха, у хлопців Марко Розе 22 пункти. Також по 18 очок мають ще й «РБ Лейпциг», «Фрайбург» і «Шальке».
 
В п'яти попередніх домашніх поєдинках «Баварія», яка залишилася без головного тренера Ніко Ковача, двічі втрачала очки. Але в обох матчах суперники показували чудеса реалізації. «Червоні» програли «Хоффенхайму» (1:2) в сьомому турі і зіграли внічию з «Гертою» (2:2) на старті чемпіонату. Загалом мюнхенці за кількістю моментів і по грі в обороні входять в трійку, а то і в двійку найкращих домашніх команд чемпіонату. В атакуючих діях зрівнятися з «Баварією» може хіба що «Айнтрахт».
 
Дортмундська «Боруссія» на виїзді показує посередні результати: одна перемога, три нічиї та одна поразка при різниці забитих і пропущених 8-6. Сумнівна статистика як для команди, яка претендує на чемпіонство. У поточному сезоні хлопці Люсьєна Фавра набагато краще набирають очки в домашніх стінах, тому в Мюнхені їм буде дуже несолодко.
 
В суботньому поєдинку господарі матимуть серйозні кадрові проблеми в захисті: Боатенг (дискваліфікація), Зюле і Ернандес (травми). У «джмелів» кілька гравців атакуючої ланки під питанням, також навряд чи зіграє воротар Хіц. Точно пропустить поєдинок і Шмельцер, який не може відновитися після травми стегна.
 
Що стосується головної інтриги, то до цього матчу нападник «Баварії» Роберт Левандовскі підійшов з фантастичним показником в 14 забитих м'ячів. Більш того, він забивав в десяти турах поспіль, повторивши рекорд змагань. В суботу у нього буде можливість поліпшити своє досягнення, забивши колишній команді. Робити це він вміє, в попередніх п'яти Дер Класікер в рамках чемпіонату Роберт неодмінно засмучував воротаря суперників дортмундської «Боруссії».
 
Орієнтовні склади:
 
«Баварія»: Нойер, Павар, Алаба, Мартінес, Девіс, Кімміх, Горецка, Гнабрі, Мюллер, Коман, Левандовскі.
 
«Боруссія Д»: Бюркі, Піщек, Аканжі, Хуммельс, Шульц, Вітсель, Ділейні, Хакімі, Брандт, Азар, Алькасер.
 

9 листопада, субота

«Баварія» — «Боруссія Д» 
Мюнхен. Стадіон «Альянц Арена». 19:30
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Арбитр: Фелікс Цваєр (Берлін) 
Прогноз Sport.ua – 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.