Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
3095
0

Столе СОЛЬБАККЕН: «Ми зробили велику помилку в епізоді з голом Вербича»

Наставник «Копенгагена» – про нічию з «Динамо»

Столе СОЛЬБАККЕН: «Ми зробили велику помилку в епізоді з голом Вербича»
fck.dk. Столе Сольбаккен
Головний тренер данського «Копенгагена» Столі Сольбаккен прокоментував домашній поєдинок з київським «Динамо» (1:1) в четвертому турі групового раунду Ліги Європи.
 
– Сьогодні нам протистояла хороша команда, і загалом кияни були трохи кращими за нас. Але при цьому ми відмінно контролювали хід гри, якщо не враховувати епізод із пропущеним голом. До моменту, коли «Динамо» забило, кияни не виглядали командою, яка близька до того, щоб зрівняти рахунок. 
 
Ми зробили велику помилку в епізоді з голом Вербича, адже ми знали, що він «тягне» м'яч під удар до правої ноги. Після пропущеного гола ми трохи підсіли, суперник діяв швидше, але загалом ми провели дві відмінні гри проти сильного суперника.
 
Сьогодні у нас було багато роботи, був високий темп гри, і я дуже радий, що наші опорники провели хороший матч і змогли витримати цей темп.
 
Що стосується розкладів у групі, то все в наших руках. Нам потрібно обігравати «Мальме» в останньому турі та проходити далі, - сказав Сольбаккен на післяматчевій прес-конференції.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.