Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 07 листопада 2019, 19:18
4501
2

РАДУЛОВИЧ: «Очевидно, що прийшов час щось змінювати у збірній України»

Наставник української команди розповів про зміни в складі

| Оновлено 07 листопада 2019, 19:18
4501
2
РАДУЛОВИЧ: «Очевидно, що прийшов час щось змінювати у збірній України»
ФБУ. Срджан Радулович
Новий головний тренер жіночої збірної України з баскетболу Срджан Радулович прокоментував заявку команди, а також старт команди у відборі на чемпіонат Європи-2021.
 
«Очевидно, що прийшов час щось міняти в команді, я не можу сказати добре це чи погано, але змінювати щось треба було. Якщо час прийшов, то треба йти на це.
 
Треба пам'ятати, що ми зараз тільки починаємо грати кваліфікацію. Для дівчат, які не мали досвіду - це дуже важливо. Зараз у них є бажання працювати, грати, вони правильний настрій і хочуть щось довести. Наскільки вони підготовлені покаже гра, свою майстерність вони проявлять на майданчику, але вони хочуть захищати честь збірної і прапор України.
 
Ті хто мають бути на сьогодні, вони тут. Звичайно чекаємо ми і тих дівчат, які виступають за кордоном. Вони з об'єктивних причин будуть пізніше, всі ті, на кого ми розраховуємо повинні приєднатися», - сказав Радулович.
 
Жіноча збірна України 14 листопада зіграє на виїзді проти Бельгії, а 17 листопада в Харкові буде протистояти Португалії.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Timur24
Ну не 80 % состава менять же на такие матчи. оставил бы опытных игроков. и там есть еще кому играть. смотри, что бы потом не пожалел. еще и игроков без клуба взял