Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 06 листопада 2019, 15:30
22663
11

Олексій АНДРОНОВ: «Ракіцький не в збірній не через політику»

Фахівець вважає, що футболіст не проходив у збірну України за ігровими показниками

| Оновлено 06 листопада 2019, 15:30
22663
11
Олексій АНДРОНОВ: «Ракіцький не в збірній не через політику»
Sport.ua. Олексій Андронов
Відомий російський коментатор Олексій Андронов поділився думкою щодо 30-річного захисника «Зеніта» Ярослава Ракіцького після поразки від «Лейпцига» (0:2) в поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів.
 
Пізніше Ракіцький заявив про те, що залишає збірну України, звинувативши у всьому політику.
 
«Вичерпна характеристика Ракіцького від його головного тренера. Другий гол «Лейпцига» ще більш її розкриває. Чому не в збірній? НЕ через політику...», — написав Андронов в Telegram, коментуючи слова головного тренера «Зеніта» Сергія Семака на післяматчевій прес-конференції.
 
«Важливо бути реалістами, правильно оцінювати можливості команди, можливості футболістів. У нас не найшвидша лінія оборони, і грати в чотири захисники, з яких два центральних і не швидких, проти команди, яка володіє швидкісними гравцями, неправильно», — сказав Семак про гру оборони своєї команди в матчі з «Лейпцигом».
Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samird
Говорил, говорю и буду говорить - Ракицкому нечего делать в сборной. На позиции защитники он проваливается, а без диагоналей от центрбека мы обойдемся. Что и показывают результаты сборной без Ярослава. Его можно было бы использовать на позиции опорника (я вообще считаю, что это его позиция - на ней он мог бы раскрыться лучше), но у него нет мотивации играть за сборную Украины. А значит он и н нужен. Всё в порядке.
Сергей Лесив
Так, не через політику. Просто під час російської агресії він перейшов на бік ворога! А так не через політику
myroslavmail
Ярік звісно повеселив своїм "драматичним" листо але і політика має місце, чому лицемірити? В житті все зв'язано, немає спорт окремо, політика окремо, релігій окремо, економіка окремо. Все зв'язане, все - синергія.
Vbolivalnyk-Peter
Трішки перефразовуючи слова Андронова, можна сказати, що через політику Ракицький слава Богу втратив місце в збірній, в якій з'явилися нові, значно кращі виконавці!
Kevko
Ракицкий - далеко не выдающийся футболист. Если бы было иначе, играл бы не в Зените. Не скоростной, не очень умелый в выборе позиции, довольно посредственно играет на втором этаже, нет лидерских качеств, что важно для центрбека...
Sauron
Хз, за игрой Рака не слежу, но когда уходил в Запмонию, то был железным игроком основы СбУ.
Сейчас он нам и нах не нужен!
Матвиенко+Кривцов - сыгранная пара кротов.
Если с ними проблемы - есть Бурда/Попов+Шабанов, которые добавляют мощи на стандартах у ворот соперника.
taptuw
Ракицкий Не играет в сборной Украины по двум причинам:1.между Украиной и россией-война.2.в данное время он уступает уровню сборной Украины.
Brian
Может Андронов не в курсе о захвате Крыма и войне на Донбассе?
keegan
А где же вы были раньше правдолюбы, до 14 года он вас устраивал и устраивали и его диагонали и его голы , а сейчас смелости не хватает сказать,что убрали его только из-за политики... Ушел бы Малина в Спартак про него говорили здесь так же...