Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2111
0

Олександр КАРАВАЄВ: «Могли закінчити гру ще в першому таймі»

Півзахисник «Динамо» – про перемогу над «Львовом»

Олександр КАРАВАЄВ: «Могли закінчити гру ще в першому таймі»
ФК Динамо Київ. Олександр Караваєв
Хавбек київського «Динамо» Олександр Караваєв прокоментував розгромну перемогу над ФК «Львів» (4:0) в матчі 13-го туру української Прем'єр-ліги.
 
– Хоча ФК «Львів» і закрита команда, сьогодні з ними не було важко. Ми з перших хвилин почали їх пресингувати, не дозволяючи їм нічого зробити біля наших воріт. Нав'язали їм свою гру за рахунок швидких передач, високої швидкості і розкриття зон. Якби ми всі свої моменти втілили в голи, думаю, гра була б закінчена вже в першому таймі.
 
– Завдяки тому, що вдалося забезпечити комфортну перевагу ще до вилучення, на другий тайм можна було виходити більш спокійно?
– Так, це зіграло свою роль. Ми розуміли, що один забитий м'яч нас не влаштовує, адже ми всі пам'ятаємо гру з «Карпатами», коли за рахунку 1:0 на нашу користь, залетів безглуздий м'яч в наші ворота, і ми зіграли внічию, а в кінці зустрічі і зовсім могли програти, це було дуже прикро. Тому, звісно, ми хотіли забити, якомога більше, добре, що нам це вдалося.
 
– Особисто у вас також було достатньо можливостей відзначитися, що заважало в завершальній стадії?
– І реалізація, і технічне оснащення: то м'яч ковзнув, то вибрав неправильну дію чи невірне рішення, наприклад, зіграв в два дотики, а потрібно було в один. Але в другому таймі вже зробив висновки, і коли забивали третій м'яч, вийшло зробити все так, як потрібно.
 
– Це був п'ятий домашній матч «Динамо» поспіль, вам раніше доводилося з подібним стикатися?
– Ні, якщо чесно, такого не пам'ятаю. Бувало два-три матчі поспіль вдома, але щоб п'ять - ніколи. Це впливає дуже добре як в емоційному плані, адже приємно грати перед своїми вболівальниками, так і в фізичному, оскільки не потрібно нікуди летіти, а можна спокійно готуватися на базі до кожної наступної гри. Тож, повторюся, це плюс, що так вийшло.
 
– Крім Сидорчука, наступний матч чемпіонату України з «Шахтарем» ймовірно, пропустять Шепелєв і Буяльський. Багатьох хвилює ситуація в середині поля...
– Звичайно, це серйозні втрати. Сергій Сидорчук - лідер нашої команди, капітан, який веде за собою, цементує центр поля і багато в чому впливає на нашу гру. Звичайно, його буде дуже не вистачати. Але в той же час у нас великий вибір виконавців, хлопців є, ким замінити. Упевнений, що ті футболісти, які будуть готуватися до гри з «Шахтарем», не підведуть, і все складеться добре.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Іспанії вибули 2 гранди. Визначено першу пару 1/2 фіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 17 квітня 2024, 06:30 15
В Іспанії вибули 2 гранди. Визначено першу пару 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Першу півфінальну пару ЛЧ склали Боруссія Дортмунд та ПСЖ

Томас ТУХЕЛЬ: «У першому таймі була шахова партія»
Футбол | 18 квітня 2024, 03:53 1
Томас ТУХЕЛЬ: «У першому таймі була шахова партія»

Головний тренер Баварії прокоментував перемогу у матчі 1/4 фіналу ЛЧ із Арсеналом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.