Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBO
| Оновлено 03 листопада 2019, 00:39
13698
2

Сауль Альварес – Сергій Ковальов. Прогноз і анонс на бій

В ніч з 2 на 3 листопада в Лас-Вегасі відбудеться титульний бій за пояс WBO

| Оновлено 03 листопада 2019, 00:39
13698
2
Сауль Альварес – Сергій Ковальов. Прогноз і анонс на бій
Twitter
В ніч з 2 на 3 листопада в Лас-Вегасі відбудеться бій між мексиканцем Саулєм Альваресом (52–1–2, 35 KO) і росіянином Сергієм Ковальовим (34–3–1, 29 KO). На кону буде стояти чемпіонський пояс WBO у напівважкій вазі (до 79.4 кг), який зараз належить російському боксерові. Сауль піднімається у вазі, щоб спробувати стати чемпіоном світу вже в четвертій ваговій категорії.
 
У травні 2019 року Альварес переміг одноголосним рішенням суддів американця Деніела Джейкобса (35–3, 29 КО). Для «Канело» в суботу буде перший бій у напівважкій вазі. Раніше він ставав чемпіоном світу в трьох вагових категоріях (першої середньої, середньої і суперсередній). Зараз він володіє титулами регулярного чемпіона WBA в другій середній вазі і чемпіона WBC і WBA в середній.
 
Ковальов в серпні 2019 року бився з британським боксером Ентоні Ярдом (18–1, 17 КО) і переміг його технічним нокаутом в 11-му раунді. За плечима 36-річного Ковальова 38 боїв, а ось його нинішній 29-річний суперник провів вже 55 поєдинків, дебютувавши на профі-рингу в 15 років.
 
 
Цитати перед боєм
 
Саулем Альварес: ​​«Я хочу сказати спасибі всім людям, які підтримують мене протягом кар'єри. Я готовий творити історію. Я готовий до прекрасного поєдинку проти Ковальова. Ми тут, щоб перемогти.
 
Ковальов – кращий в своїй ваговій категорії, саме тому ми його і вибрали. Ми прагнемо написати історію, борючись з одним з кращих боксерів. Я цілком комфортно почуваю себе в напівважкій вазі. Все добре, але давайте подивимося, як все складеться в суботу. Однак поки що я відчуваю себе відмінно».
 
Сергій Ковальов: «Я впевнений, що бій буде дуже цікавим і складним для нас обох, адже ми ніколи не відступаємо і не здаємося. Моя мета – зламати стратегію Альвареса і використовувати в цьому бою свою стратегію. Я маю намір захистити титул і далі йти за своїми мріями. Я радий. Зустріч з Канело – найбільший виклик у моїй кар'єрі. Це серйозне випробування для мене. Мені потрібно ще раз довести, що я кращий в напівважкій вазі.
 
Нокаут? Давайте дочекаємося поєдинку, а там подивимося. Це не моя мета, адже коли ти ставиш таке завдання, то ніколи його не виконуєш. Я лише хочу вийти в ринг і добре боксувати, щоб влаштувати відмінний бій для вболівальників боксу. Ми два чемпіона, які поважають один одного за межами рингу. Але ми дуже добре зробимо свою роботу заради фанатів боксу. У бою з Канело ніхто не буде відступати або здаватися. Даю 100 відсотків, що ми зробимо класний поєдинок».
 
Зважування
 

Прогноз на бій
 
Альварес є фаворитом бою, він молодше суперника і технічніший. Але ось габарити не на його користь. Ковальов вище Канело на 10 см (183 см і 173 см), розмах рук у нього більше на 5 см (184 см і 179 см). Мексиканець піднявся на дві вагові категорії і проведе перший бій в цьому дивізіоні. Він прагне до титулу в четвертій для себе вазі. Крім того, для нього на кону перша позиція в рейтингах P4P. Ковальову, чия кар'єра вже наближається до завершення, такий солідний грошовий бій якраз до речі. Преса повідомляє, що Сауль Альварес за бій отримає 35 мільйонів доларів, а гонорар Сергія Ковальова набагато менше: його призові складуть 3 мільйонів доларів, плюс бонуси. Цифри говорять самі за себе. Альварес повинен перемагати.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Сауля Альвареса
 
Файткард вечора боксу в Лас-Вегасі:
 
Сауль Альварес – Сергій Ковальов
Райан Гарсія – Ромеро Дуно
Бахрам Муртазалієв – Хорхе Фортеа
Сеньеса Естрада – Марлен Еспарза
Блейр Коббс – Карлос Ортіс Сервантес
Мейірім Нурсултанов – Крістіан Олівас
Бехтемір Мелікузієв – Клей Коллард
Еван Холіфілд – Нік Уїнстед
Трістан Калкрут – Твон Сміт
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andriy Bilozir
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pics Art
По каким габаритам Альварес уступает Ковалеву я так и не понял)