Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 листопада 2019, 02:43
7376
0

На екваторі: шанси команд на плей-офф Ліги чемпіонів

Які шанси в Європі

| Оновлено 02 листопада 2019, 02:43
7376
0
На екваторі: шанси команд на плей-офф Ліги чемпіонів

Позаду вже рівно половина матчів групового турніру Ліги чемпіонів і в багатьох групах вже визначилися основні претенденти на вихід в плей-офф. А десь вся боротьба ще попереду. Від цього багато в чому і буде залежати, як команди проведуть ігри, що залишилися, адже хтось вже може дозволити собі розслабитися, а хтось спробує надолужити згаяне.

Втім, особливо розслаблятися рано, місце в 1/8 фіналу собі ще ніхто не забезпечив. Зробити це за три тури в історії турніру поки нікому не вдавалося, першим міг стати ПСЖ, але для цього потрібна була нічия «Галатасарая» з «Реалом», мадридці ж ту зустріч виграли. При цьому шанси парижан вилетіти з Ліги чемпіонів фантастичні і в такий розклад мало хто вірить. Та й у «Реала», який неважливо провів перші матчі, за оцінками аналітиків Parimatch теж все повинно бути в порядку (90% на вихід з групи).

Приблизно така ж ситуації і в групі В у «Баварії» і «Тоттенхема». А ось у квартеті С все дуже заплутано. Якщо «Манчестер Сіті», який йде без втрат, вже однією ногою в 1/8 фіналу, то «Шахтар» дещо ускладнив собі завдання зігравши вдома внічию з «Динамо». І хоча на думку експертів Parimatch гірники сильніші за хорватів, перевага мінімальна (45% проти 43%).

У групах D і Е нас навряд чи чекають сенсації. «Ювентус», «Атлетіко», «Наполі» і «Ліверпуль» мають від 89% і вище на вихід в плей-офф. Не варто турбуватися і за «Барселону» (95%), зате в її групі F очікуються справжні розбірки за другу путівку. За неї треба поборотися «Боруссії» і «Інтеру», при цьому Parimatch поки що віддає перевагу дортмундцям, хоча очок у команд порівну.

Найзаплутаніша ситуація в групі G, де будь-яку з команди в підсумку можна побачити в 1/8 фіналу. Навіть «Бенфіка» з однією перемогою може продовжувати боротьбу, адже її конкуренти теж розгубили чимало очок. Непогано в групі Н себе почувають «Аякс» і «Челсі», але комусь із них ще може сплутати плани «Валенсія». А тому, хто посяде третє місце, буде цілком під силу потім дійти і до фіналу Ліги Європи. До речі, те ж саме можна сказати і про майбутнього невдаху квартету F.

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.