Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 листопада 2019, 02:50
5665
2

Олег ФЕДОРЧУК: «Останні невдачі Шахтаря - наслідок підготовки команди»

Відомий тренер - про серію невдач «Шахтаря»

| Оновлено 02 листопада 2019, 02:50
5665
2
Олег ФЕДОРЧУК: «Останні невдачі Шахтаря - наслідок підготовки команди»
ФК Енергія. Олег Федорчук

В останніх трьох матчах донецький «Шахтар» двічі зіграв внічию (з «Динамо» Загреб і «Олександрією») і зазнав поразки від «Динамо» Київ у Кубку України.

Відомий український тренер Олег Федорчук розповів про причини останніх невдач команди Луїша Каштру:

«Шахтар» не зміг перемогти в трьох матчах поспіль. Останні результати чемпіона України - наслідок підготовки команди до сезонів через набуття форми завдяки матчам.

Такий метод використовують європейські команди. Але проблема в тому, що утримати ігрову форму команди довго не вдається. Для успішного використання цієї системи потрібно мати ротацію, більше матчів, сильний чемпіонат, інтенсивні бої, якісну роботу на трансферному ринку.

Всіх цих факторів «Шахтар» просто не має. Тому такі спади не є чимось особливим або дивним. Наслідки подібної підготовки дають про себе знати вже не перший сезон. Схожі проблеми були і за часів Луческу, коли восени «Шахтар» буквально зупинявся».

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Ильин
Хочу сказать, как болельщик Шахтёра, Динамо играло классно, полностью переиграли Горняков. По сути, если говорить честно, при Каштру Шахтёр не провёл ни одного яркого поединка, даже в ЛЧ Загребу проиграли по статистике, с таким набором игроков и я бы вёл Шахту в лидерах УПЛ,
MaxUa
Нужно отметить, что оба Динамо и Александрия играли против Шахтера более менее одинаково. Если вспомнить, горнякам также было довольно непросто против Десны и Зари. Может, конечно, сейчас наметился спад. Но видимо еще дело в том, что эти команды играли в неудобный для Шахтера футбол.