Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 31 жовтня 2019, 23:46
2585
0

Василь КОБІН: «В 1/4 фіналу Кубка України Минай сподівається зіграти вдома»

Наставник хоче знову грати перед своїми вболівальниками

| Оновлено 31 жовтня 2019, 23:46
2585
0
Василь КОБІН: «В 1/4 фіналу Кубка України Минай сподівається зіграти вдома»
ffu.ua

«Минай» обіграв ФК «Львів» 2:0 і пробився до чвертьфіналу Кубка України. Наставник Василь Кобін розраховує, що в наступному раунді його команда знову гратиме вдома.

— Якщо відверто, не очікував, що команда елітного дивізіону буде грати з дебютантом першої ліги другим номером, озираючись на тили, — сказав керманич «Миная» Василь Кобін, коментуючи для офіційного сайту УАФ підсумки кубкового протистояння з «містянами». — Оскільки у складі гостей не бракувало не тільки моторних гравців, а й тих, що можуть віддати розрізний пас, то в кількох моментах нам було нелегко зберегти свої ворота недоторканими.

Звичайно, «Минаю» стало в пригоді те, що на початку другого тайму львів'яни залишилися в меншості. З’явилося більше можливостей, аби подовгу контролювати м’яч і ефективно розігрувати зайвого, до того ж спрацювали домашні заготовки під час розіграшу стандартних положень. Вважаю, що ми перемогли «Львів» заслужено, і, зізнаюся, дуже приємно усвідомлювати, що ти твориш історію, адже раніше «Минай» так надовго на кубковій дистанції не затримувався. Хотілося б тільки побажати, аби таких поєдинків, як цей, було якомога більше. Бо саме перемоги в подібних протистояннях допомагають швидше прогресувати.

Кого б я хотів побачити суперником «Миная» у чвертьфіналі Кубку України? Немає значення, бо на цій стадії слабких візаві вже не буває. Єдине побажання — аби ми грали на своєму полі.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.