Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 31 жовтня 2019, 19:29
16758
41

Андреєску знялася з матчу проти Світоліної

Канадку замінить Софія Кенін з США

| Оновлено 31 жовтня 2019, 19:29
16758
41
Андреєску знялася з матчу проти Світоліної
Jimmie48 Photography. Б'янка Андреєску
Канадська тенісистка Б’янка Андреєску прийняла рішення знятися з останнього матчу групового етапу Підсумкового турніру WTA проти Еліни Світоліної.
 
«У четвер мені зробили МРТ, щоб перевірити коліно після вчорашнього матчу. На жаль, результати показують, що мені потрібно знятися», - повідомила Андреєску.
 
Відзначимо, що після другого матчу Андреєску втратила навіть теоретичні шанси на вихід в півфінал, а Світоліна достроково зайняла перше місце в групі.
 
У матчі з українкою Андреєску замінить друга запасна Софія Кенін з США. Нагадаємо, перша запасна Кікі Бертенс раніше вступила в боротьбу замість Наомі Осаки, яка знялася ще після першого поєдинку.
Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 41
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
Враження, що дивлюсь не тенісний турнір, а "Останній герой". Як гра на виживання. Не хто виграє, а хто до кінця не зніметься
Dima Steblina
Кому ненужный,а кому 300к зелёными)
Попандопуло из Одессы
Я не думаю, что Элина будет играть в режиме тренировки с повышенной ответственностью. Как-то не похоже на неё. Скорее всего, к игре отнесётся серьёзно. И там дело не только в очках и призовых. У меня уже давно сложилось ощущение, что для неё лучше держать себя в тонусе, чем отдыхать при первой же возможности. Втягивается она потом тяжеловатенько.)
vital
На жаль, для Елі все буде по найскладнішому сценарію: в 3-му турі вмотивована 300 тис. преміальних Кенін, а в півфіналі з потенційних суперниц на Б буде гірший варіант у вигляді свіженької Белінди.
Mr.Budd
Прямо как 10 негретят, кто-то зачищает конкуренток😁
Kanarejka
Пам'ятаєте статтю перед початком турніру з шансами учасниць на "трон"? А пам'ятаєте місця Бенчіч та Елі там? Перші..... з кінця! Ми ще тоді жартували, що на зло букам Еліна та Белінда зустрінуться у фіналі. Ну-ну... майже
Elis
Але з тією сіткою Симону відверто шкода. Я сподівалась на тай
Vladdal
30% участниц снялись по ходу турнира. Такого ещё не было.
Vik_77
Вітаю,ми в фіналі. Але від такої перемоги мало радості. Щиро шкода Белінду... Здається,в наступному сезоні на Підсумковому відбудуться кардинальні зміни. Осака,Андреєску, Бертенс,Бенчіч.... Це вже перебір,так не можна.
Barsa2019
Вообще никому не нужный матч с Кенин
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил