Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
|
1877
0

Сергій ЯВОРСЬКИЙ: «У нас є мета – пробитися в півфінал Кубка»

Капітан «Маріуполя» – про перемогу над «Олімпіком»

Сергій ЯВОРСЬКИЙ: «У нас є мета – пробитися в півфінал Кубка»
ФК Маріуполь. Сергій Яворський
«Маріуполь» в 1/8 фіналу Кубка України переграв «Олімпік» (1:0) і вийшов до чвертьфіналу турніру. Після матчу капітан приазовців Сергій Яворський відповів на питання журналіста телеканалу «Футбол 1»:
 
— Думаю, гра вийшла цікавою - грали два рівних суперника. «Олімпік» знаходиться не на своєму місці в турнірній таблиці. Ця команда пропагує хороший футбол. Важка гра, в якій переможець був не визначений до самого фінального свистка. Результат міг бути будь-яким і виграти могла будь-яка команда. Десь нам удача посміхнулася більше.
 
— Гальчук в кінці матчу зробив два неймовірних сейви...
— Так, ми вже звикаємо до такого - у нас в команді два висококласних воротаря. Напевно, зайвий раз не варто про це говорити, щоб Женя не розслаблявся. Тримаємо його в тонусі.
 
— А що Чурко сказали після гри? Він вийшов на заміну і забив переможний м'яч.
— Ми знали, що це його «точка». Він тренує такі удари, добре б'є такі штрафні. Тому ми знали, що Славі потрібно підходити і виконувати. До того ж не було Сергія Горбунова, який в минулому кубковому матчі забив зі штрафного. Виходить, що в Кубку ми поки тільки зі штрафних забиваємо.
 
— Поки, напевно, рано про це говорити, але які ваші амбіції в Кубку?
— Амбіції, звичайно, є. Напевно, не варто взагалі виходити і грати в Кубку, якщо немає завдання. Чим далі пройдемо, тим краще. Наш головний тренер сказав про те, що у нас є мета - це повторити наше найкраще досягнення, тобто пробитися в півфінал. Рекорди існують для того, щоб їх бити. Тому хочеться замахнутися на більше.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.