Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 липня 2022, 01:12
12705
7

Тайсон Ф'юрі – Брон Строумен. Прогноз і анонс шоу реслінга

Британський супертяж спробує себе в реслінгу на шоу в Саудівській Аравії

| Оновлено 06 липня 2022, 01:12
12705
7
Тайсон Ф'юрі – Брон Строумен. Прогноз і анонс шоу реслінга
WWE. Ф'юрі і Стротман
31 жовтня весь світ бойових мистецтв буде стежити за шоу в Саудівській Аравії. Британський боксер Тайсон Ф'юрі, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, проведе поєдинок за правилами реслінгу в WWE.
 
На шоу під назвою Crown Jewel в Саудівській Аравії Ф'юрі битиметься з американським реслером Броном Строуменом. Початок основних подій намічений на 19:00 за київським часом.
 
Бекграунд
 
Історія отримала свій старт 4 жовтня, коли Ф'юрі відвідав реслінговий івент WWE, на якому нібито несподівано взяв участь в бійці. Тайсон сидів у першому ряду на шоу SmackDown. Під час одного з поєдинків до нього підійшов реслер Брон Строумен. Між двома атлетами зав'язалася перепалка, Брон кинув одного з бійців прямо в Тайсона. Ф'юрі хотів вибігти на ринг, але його втримали охоронці.
 

Пізніше, на шоу RAW 7 жовтня Ф'юрі все-таки вдалося вийти на ринг, де він в компанії інших реслерів влаштував бій з Строуменом, а потім побив Сезаро. Далі послідувала публічна перепалка на рингу Ф'юрі і Строумена, після чого Брон з компанією напали на Тайсона. У підсумку всіх розняла охорона.

Дуель поглядів Ф'юрі і Стротмана перетворилася в хаос на рингу. Натовп бійців стримував супротивників, насилу утримуючи кожного вдесятьох. Хоча навіщо, хай би побилися відразу і на місці! Але організатори вибрали сценарій з відкладеним розкрученим боєм. 

Через тиждень, 11 жовтня, було оголошено про майбутній поєдинок за правилами реслінгу. Бійці знову провели дуель поглядів, обмінялися кількома стусанами та скріпили договір рукостисканням.

Підігріваючи інтерес до бою, невідомий режисер придумав таку штуку. Ф'юрі проводив підготовку в Орландо, відточуючи свої реслерські навички. На його останнє тренування нібито несподівано увірвався Строумен та провів прийом проти майбутнього опонента. За легендою, Тайсон отримав травму ноги. Відео зіткнення, звичайно ж, відразу з'явилося на каналі WWE, але в серйозність ушкодження не повірила ні одна людина.

Гроші та слава
 
На Ф'юрі чекає чек на £11.9 мільйонів ($15 млн) за участь в такій постановці. Деонтей Вайлдер, потенційний суперник Тайсона, різко заявив, що британець не заслуговує такої суми. На що Ф'юрі у властивій йому манері відповів:
 
«Знаєте що? Я не розумію, чому людей турбують мої особисті справи і гонорари за бої. Це тільки моя справа. Зароблю я 10 фунтів стерлінгів або 10 млн це нікого не повинно хвилювати. Особливо мого конкурента в боксі. Яка Вайлдеру різниця, якщо я зароблю 10 фунтів? Адже це не його гроші. Хай не переживає. А щодо моєї можливої ​​травми: нехай зосередиться на своєму поєдинку з Луїсом Ортісом та припинить турбуватися про мене. Нехай Уайлдер не ревнує».
 
Крім того, Циганський король заявив, що може дебютувати в ММА, і сам Конор Макгрегор виявив бажання стати його тренером:
 
«Хто знає, що буде далі. Мене чекає дещо дуже велике, навіть більші, ніж виступ у реслінгу. У цьому році ви можете побачити дебют Тайсона Ф'юрі в ММА. Тайсон Ф'юрі прийшов перемагати. Я говорив з Конором. Він хоче мене тренувати. Це гарна ідея.
 
Він сказав, що готовий тренувати мене в будь-який час. Досить тільки приїхати в Дублін, і ми почнемо. Не можу дочекатися. Я планую прийняти його пропозицію. Хто знає, можливо одного дня ми візьмемо участь в одному івенті. Я виходець з династії чемпіонів з боїв на голих кулаках. Пропущені удари і кров мене не лякають, це частина моєї спадщини. Я б з радістю вийшов в октагон і комусь врізав».
 

Прогноз

Ні для кого не секрет, що реслінг  це заздалегідь відрепетируване шоу, яке мало що має спільного зі спортом. Глядачі на реслінг ходять як в театр, щоб побачити бійців, подивитися на емоції, здивуватися несподіваному розвитку подій. Інші називають такі спектаклі клоунадою і не звертають на них уваги взагалі.
 
Втім, Ф'юрі вдалося підігріти інтерес і до своєї персони, і до майбутнього шоу в Саудівській Аравії, яке без його участі було б цікаво набагато меншій аудиторії. Відрепетируване дійство теж може бути інтригуючим та захоплюючим.
 
Чим завершиться бій, передбачити неможливо, але точно можна бути впевненим, що організатори придумають незвичайний сценарій!
 
А значить, буде цікаво!

 

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa2019
За эту клоунаду Фьюри 12 лямов получит, нет слов
Tanok1975
Не понимаю, как эту х.... ю можно смотреть.
tima fialko
Скільки грошей у світі на дурнях заробляється
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил