Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 03 листопада 2019, 19:46
9046
10

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Ми непогано контратакували в матчі з Шахтарем»

Наставник «Динамо» прокоментував перемогу над «Шахтарем» в Кубку України

| Оновлено 03 листопада 2019, 19:46
9046
10
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Ми непогано контратакували в матчі з Шахтарем»
ФК Динамо Київ. Олексій Михайличенко
Головний тренер «Динамо» прокоментував по гарячих слідах матч проти «Шахтаря» (2:1) в Кубку України.
 
- Сьогодні «Динамо» вперше перемогло «Шахтар» у Кубку на стадії плей-оф. Чи звертали ви увагу на цю невтішну статистику?
- Узагалі не звертав. Від вас про це лише й почув. І, думаю, ця статистика нічого б не змінила. Як правило, різні серії матчів колись закінчуються. Для нас добре, що це сталося сьогодні.
 
- Чи думаєте ви, що сьогодні «Динамо» зіграло найкраще в атаці за час вашої роботи з командою?
- Ні, не думаю, тому що було дуже багато передумов для хороших контратак, які виникали у нас. Сьогодні забито два м'ячі, тож про гру в атаці краще говорити, коли забито трошки більше. Мені здалося, що ми непогано виходили в контратаки, і якби розпоряджалися м'ячем краще, було б набагато більше моментів і, можливо, голів.
 
- Що вам удалося змінити у грі команди порівняно з попередніми матчами? Що допомогло досягти сьогоднішнього результату?
- Ще зарано говорити. Давайте про сьогоднішній матч. Він і справді вартий фіналу, але так сталося, що зустрілися на більш ранній стадії. Дві команди показали кубкову гру, інтрига була доволі сильна. Мені здається, футбол такої якості приносить задоволення глядачам.
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alekos59
Идиет кроторылый ,Лобан на то и Лобан ,что создал много классных команд ,а самая классная была в 86-88 годах. В те времена кротов имели все кому не лень. Уйдут тайсон с мораесом продажным- опять будут иметь !!!
tank72063
Я тебе говорил про команду Лобана с Шевой и Ребровым,а ты мне про времена Щербицкого,когда вы всю УССР грабили,баран ты тупоголовый...
alekos59
Негде нет покоя от горелой кротярни (ударение на последний слог).
tank72063
Я тебе,бык педальный,твои тупые высказывания про "любой состав Лобана" определил,как звездеж,,,а шо будет дальше,так может вашей "голубой помойки" не будет вовсе(после посадки игореши за неуплату налогов)..."седины" у него,без мозгов..
alekos59
Согласен на все 100. Как болельщик с 1965 года скажу - Любой состав Лобана имел бы кротов 5:0. А это недоразумение на тренерский скамье, утверждающее , что бревно беседин хорошо сыграл - просто позор на мои седины.
PUTINHUILO
Лесик,ты поц.Если бы проиграли-это была бы полностью твоя вина.Ни одной замены,когда надо всего чуть потянуть в конце матча...Депена вместо наевшегосч Вербича читалось даже дилетантами после 80 минуты.Тебе,поц,просто повезло мегодня в итоге,что кр.оты не воспользовались твоей тупостью тренерской