Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 04 липня 2021, 17:27
2005
0

Левські – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА

Срібний призер української Суперліги битиметься із другою командою Болгарії

| Оновлено 04 липня 2021, 17:27
2005
0
Левські – Київ-Баскет. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА
БК Київ-Баскет

Поєдинок «Левські» - «Київ-Баскет» відбудеться в середу, 30 жовтня, в Болгарії. Початок поєдинку о 19.00 за київським часом.

Перший виїзд в рамках Кубка Європи ФІБА віце-чемпіон України здійснить до Болгарії, де йому доведеться помірятися силами з місцевим «Левські». Суперник «Київ-Баскета» попередній сезон завершив на підсумковій другій позиції, так що всіх любителів баскетболу чекає протистояння двох віце-чемпіонів.

Після успішного минулого сезону «Левські» покинули всі легіонери (особливо чутливою виявилася втрата американського захисника Патріка Ремберта) і лідери болгарської частини ростера - брати-близнюки Калоян і Деян Іванови, а також Божидар Аврамов.

На зміну цим гравцям болгарським клубом були підписані п'ятеро легіонерів, троє з яких представляють США, а ще два гравці - Канаду. Серед цих підписань виділяється захисник Брендон Янг, який в попередньому сезоні був найстабільнішим гравцем «Черкаських Мавп». За підсумками зіграних чотирьох матчів в чемпіонаті Болгарії Янг має непоганий показник виконаних передач - 8,8 за гру. Дуже непогано вписався в команду американський форвард Кван Чітхем, який набирає 14,5 очка в середньому за гру і з цими цифрами є найкращим бомбардиром команди в національній першості.

Але якщо легіонерів болгарському клубу вдалося розміняти цілком нормально, то ось з домашніми виконавцями такий розмін не виглядає дуже добре. У міжсезоння команду поповнили досвідчені захисники Чавдар Костов і Венцеслав Петков, і якщо Костов набирає очки справно, то Венцеслав Петков все ще поки знаходиться в пошуку своєї гри. У будь-якому випадку новачки виглядають не так якісно як гравці, які покинули команду.

Нинішній сезон «Левські» почав з чотирьох більш ніж впевнених перемог у внутрішній першості, причому найменша перевага над суперниками становила +29 очок.

Левськи – Київ-Баскет. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

На євроарені початок сезону у болгар виявився не таким успішним. У стартовому поєдинку Кубка Європи ФІБА вони на виїзді поступилися білоруському «Цмокі-Мінськ» - 68:81.

Варто відзначити, що в попередньому сезоні «Левські» також опинився в одній групі Кубка Європи ФІБА з українською командою і цим колективом виявився «Дніпро». Обидва матчі проти наших баскетболістів закінчилися перемогами болгарського клубу - 83:65 в Софії і - 88:72 в поєдинку в Дніпрі.

«Київ-Баскет» на минулому тижні не витрачав зайві сили, здобувши дві легкі перемоги в рамках Кубка України над «Львівською Політехнікою». До того ж, команда отримала серйозне посилення в передню лінію підписавши українського бігмена Сергія Павлова. Новобранець столичної команди вже зіграв проти львівської команди і тепер може взяти участь в набагато більш серйозному поєдинку.

В цілому, обидві команди виглядають приблизно рівними суперниками. Але якщо «Київ-Баскет» налаштований на вихід у другий груповий турнір, то досягнення успішного результату в Болгарії, стане одним з наріжних каменів успішного виконання цього завдання.

Прогноз Sport.ua: перемога «Київ-Баскета».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді
Теніс | 26 квітня 2024, 17:03 18
Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді

Реванш із Рибакіною доведеться відкласти

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.