Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2318
2

Олександр СЕВІДОВ: «Динамо не вистачило досвіду в матчі з Карпатами»

Екс-тренер «Карпат» - про нічию 1:1 в «Динамо»

Олександр СЕВІДОВ: «Динамо не вистачило досвіду в матчі з Карпатами»
Динамоманія. Олександр Севідов

Колишній тренер «Карпат» Олександр Севідов поділився своєю думкою з приводу матчу 12-го туру УПЛ проти «Динамо» (нічия 1:1):

«По першому тайму навіть сказати особливо нічого. Так, беззаперечна ігрова та територіальна перевага киян, але тільки з одним хорошим моментом на початку матчу, де Караваєв скинув на Сидорчука, той бив з десяти метрів, але виручив воротар. Більше гольових шансів не було.

У другому таймі після виходу Вербіча та Бесєдіна гра трохи пожвавилася, забили швидкий гол, і здавалося, динамівці без зусиль дотиснуть суперника. Але при величезній кількості створених моментів не змогли втілити в забиті м'ячі. Тільки воротар за весь матч зробив 12 сейвів при 34 ударах по воротах.

Але мабуть футбольний Бог цього вечора був у футболці «Карпат». Виграшну гру «Динамо» примудрилося не тільки зіграти внічию, але могло і програти. Після помилки Шабанова два гравця львів'ян вийшли на Бущана, і якби не поскупився Бойчук, а віддав ліворуч партнеру, який напевно закотив би м'яч у порожні ворота, то бути біді для «біло-синіх».

Мабуть, Бойчук хотів забити переможний м'яч і стати, таким чином, героєм, а заодно заробити вісти у себе на батьківщині в Молдові. Але в цьому моменті він зіграв на себе, а не на команду.

Це буде звучати дивно, але киянам банально не вистачило досвіду, щоб зберегти переможний рахунок. Плюс - це невміння реалізовувати свої моменти. А на класі обігравати суперників у «Динамо» зараз не виходить. «Карпати» молодці. Відбилися і відстояли гідний результат не без допомоги удачі».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shchebet
Прикол!
У Динамо не хватило опыта...
Такая зелёная команда, не то что Карпаты...
И що он курит...
SEMIRAMID
Чучело! Ты лучше прокомментируй игру любимого ШЛАКА с Загребом, когда хорваты возили горняков как детишек из песочницы, а также игру ШЛАКА с Александрией, после чего мы ещё раз убедились какой настоящий уровень хвалёного бумажного чемпионата Украины. Да и Толчок помой (свою голову без мозгов), чтобы на неё было приятно мочиться и ходить по нужде!