Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2894
0

Віктор СКРИПНИК: «Бажаю, щоб Зоря завжди так грала»

Команда впевнено розібралася з суперником

Віктор СКРИПНИК: «Бажаю, щоб Зоря завжди так грала»
zarya-lugansk.com

У матчі чемпіонату України «Зоря» розібралася з «Ворсклою» 4:0, а наставник Віктор Скрипник залишився надзвичайно задоволений грою своєї команди.

- Коли виграєш 4:0, то здається, що все було легко. Але, щоб цього досягти, потрібно наполегливо працювати. Хлопці вийшли з бажанням. Вийшов швидкий гол. Гра пішла. В кінці навіть трохи, може бути, пустували. Результатом задоволений. Далі «Олександрія» на виїзді в Кубку. Потрібно проходити далі.

- Богдан Ледньов - один з лідерів команди. З одного боку, друге місце по бомбардирам в чемпіонаті на сьогодні. У цій грі гол і дві гольові передачі. З іншого боку, непотрібна жовта картка і сперечання при пенальті.
- Ми раді, що він забиває голи і допомагає іншим забивати. Формою Богдана Ледньова ми задоволені. Тому він грав з перших хвилин. Те, що він робить на полі зараз, доводить, що він грає в основному складі. У нас хороша конкуренція. Є хлопці, які можуть нас підсилити. Ми увійшли в тиждень, де у нас три гри. Тому, була певна ротація.

- Чи все в порядку з Богданом Михайличенком і Назарієм Русіним?
- По Богдану Михайличенку При епізоді з пенальті був прямий стик в коліно Богдану. У перерві ми поговорили з ним і вирішили, що другий тайм він почне, а далі ми його змінемо. Сподіваємося, нічого серйозного немає. Щодо Назарія Русина скажу, що все в порядку. Ми запитали його, чи все з ним в порядку, він відповів ствердно, що проблем немає. Був певний м'язовий спазм. Таке буває.

- Наскільки для вас, як для головного тренера, було доставлено професійну насолоду, коли команда грала так розкуто, як сьогодні?
- Я б хотів, щоб хлопці завжди так грали. Щоб я відчували себе, як сьогодні. Була така гра в Києві, коли ми зустрічалися з «Олімпіком». Більш-менш спокійні матчі. А так, воно начебто виглядає з боку легко, але, щоб так грати, потрібно ретельно працювати. Якби хтось вилітав або спізнювався, то не було б такої злагодженості. Хоча є над чим працювати. Ми досить самокритичні. І хвалимо, і лаємо. Але за цю гру потрібно більше хвалити, ніж сварити.

- Довго не грав Максим Луньов. Сьогодні він з'явився в складі. Як вам його гра?
- Ми раді, що у нас є креативні молоді гравці. Тим більше, наші. Ми дали шанс Максиму, знаючи його якості сильні. У деяких моментах, звичайно, можна було б йому зіграти по-іншому. Але все одно, що він вміє, видно, що віддається на тренуваннях. Вчора просився зіграти за дубль. Хлопець хоче грати. Ми цьому раді. Сьогодні він зіграв другий тайм і досить пристойно.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Брюгге наздогнав Шахтар. Боруссія може завадити гірникам вийти в основу ЛЧ
Футбол | 20 квітня 2024, 06:30 4
Брюгге наздогнав Шахтар. Боруссія може завадити гірникам вийти в основу ЛЧ

У клубному рейтингу УЄФА донецька команда ділить 25–27 місця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.