Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
11282
1

Сергій Богачук – Тайрон Брансон. Прогноз і анонс на бій

В ніч з 27 на 28 жовтня український проспект проведе перший бій за титул в кар'єрі

Сергій Богачук – Тайрон Брансон. Прогноз і анонс на бій
Instagram
В ніч з 27 на 28-е жовтня в Голлівуді в клубі Авалон відбудеться вечір боксу. У головному бою непереможений український боксер Сергій Богачук (15-0, 15 КО) зустрінеться з досвідченим американцем Тайроном Брансоном (28-7-2, 25 КО). Поєдинок розпочнеться не раніше 05.00 за Києвом.
 
24-річний український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук готується до першого поєдинку за титул у своїй кар'єрі. В ніч з неділі на понеділок український нокаутер битиметься за титул WBC Continental Americas. Це суттєвий крок вперед для Богачука, який до цього лупцював невідомих суперників, ні разу не доводячи бої до рішення. Більше того, всі суперники Сергія не могли простояти з ним в рингу довше п'яти раундів. Зараз може бути складніше.

Сергій Богачук знову боксує в комфортному для себе середовищі. Знову Голлівуд і вечір боксу на арені відомого клубу The Avalon. Це буде четвертий бій поспіль Сергія в цьому клубі і всього 7-й в кар'єрі. 24-річний українець проведе свій четвертий бій. З урахуванням його колишньої опозиції і віку - відмінний графік. У цьому році «Ель Флако» нокаутував Клеотіса Пендарвіса (21-5), Фредді Ернандеса (34-10) і Фернандо Маріна (16-4-3, 12 КО). Тепер Сергію доведеться зустрітися з досвідченим і більш статусним американцем Тайроном Брансоном.
 
 
Брансон (28-7-2, 25 КО) на десять років старший і, мабуть, є самим статусним і серйозним суперником Богачука в кар'єрі. Все-таки українець буде оскаржувати титул чемпіона, а це вже зобов'язує знайти опонента вищого класом. Брансон - досвідчений боксер, який за свою 14-річну кар'єру в профі встиг побоксувати не тільки з середняками, а й з відомими суперниками, серед яких нинішні чемпіони світу Тоні Харрісон (28-2, 21 КО) і Калеб Плант (19-0, 11 КО). Обом він програв і ці бої були в далекому 2015-му році, коли Брансон ще був в іншому статусі.
 
Зараз же Тайрон пройшов свій пік, у нього вже 7 поразок і в останні роки кар'єри він зустрічається з не найсильнішими суперниками. Але, якщо порівнювати з попередніми опонентами Сергія Богачука, Брансон - відмінний варіант, це і є підвищення рівня опозиції.
 
Прогноз на бій
 
Сергій Богачук - явний фаворит цього поєдинку. Хоча українець звик до цього статусу. Але в цей раз можна віддати належне супернику. Брансон на 6 сантиметрів нижчий за Сергія, але він має хороший розмах рук - 194 сантиметри, що може ускладнити роботу українцю в рингу. Для Сергія це хороша перевірка. Але вік і клас все ж на боці Богачука. У свої 24 роки українець показує поступальний рух вгору, українцеві вистачить і потужності і майстерності пройти цього суперника і завоювати перший титул в кар'єрі.
 
Рекомендована ставка - дострокова перемога Сергія Богачука.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил