Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 сiчня 2022, 14:47
27010
15

Сергій РЕБРОВ: «Суркіс — олігарх? Не розумію, що це означає»

Колишній наставник «Динамо» розповів, чому пішов з київського клубу

| Оновлено 06 сiчня 2022, 14:47
27010
15
Сергій РЕБРОВ: «Суркіс — олігарх? Не розумію, що це означає»
ФК Ференцварош. Сергій Ребров
45-річний головний тренер «Ференцвароша» Сергій Ребров розповів, чому не залишився в київському «Динамо».
 
- Першим власником клубу, де ви працювали, був олігарх, другим — шейх, третім — політик.
- Хто олігарх? Ігор Михайлович (Суркіс — прим. ред.)? Я не знаю. Це хто говорить? Те, що говорять у нас в Україні, можна ділити на два, на три. Я не розумію слова «олігарх», що це означає. Вважаю, що Ігор Михайлович дуже любить команду. Я ніколи не рахую гроші президента, ніколи не замислююсь, наскільки він багатий і на якому місці стоїть в Forbes або де завгодно. Ігор Михайлович дуже багато зробив для цієї команди, він живе для цієї команди. Всі ми іноді робимо якісь помилки. І він робить, і я роблю, всі. Але те, що він намагається зробити якомога більше і краще для «Динамо», це сто відсотків.
 
- Ви — тренер, якого не звільнили з «Динамо», а, як сказав Суркіс, ви не захотіли продовжувати контракт.
- Можна сказати, що ми з ним просто не домовилися, тому я і не продовжив контракт. Я із задоволенням би працював, але були якісь мої умови, які клуб не захотів виконувати. І не йшов ні на які поступки. Не думаю, що правильно зараз говорити, що я відмовився від цієї роботи. Я люблю «Динамо», я любив «Динамо», але на той момент я бачив, що ми повинні були щось робити з тим, що відбувалося, повинні були щось міняти. І я сказав: ви повинні міняти або тренера, або якісь позиції і умови, які я пропоную.
 
Ребров очолював «Динамо» з 2014-го по 2017-й роки.
Оцініть матеріал
(68)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне
Футбол | 11 травня 2024, 02:23 0
ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне

У гостей забили: Фраттезі, Арнаутович, Бьюкенен, Лаутаро Мартінес та Тюрам

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sport
Я увидел свечение над головой Суркиса, после этих слов.
UKRAINE FAN
Суркисы оказывается святые люди. А вы тут все наговариваете на них. Завтра футболочки оденут патриотические так вообще можно будет новый праздник сделать день Святого Сурка!
bonv
Респект Реброву і як футболісту, і як тренеру.
sokolyk
Так я поясню! Олігарх - це дуже багата людина, яка змогла розбагатіти, порушуючи закони і уникнути відповідальності із-за своїх зв'язків з владою. Так зрозуміліше?
VadyaMetal
Это интервью Ребрухи надо читать между строк. Он не очернил Суркиса сделав ему реверанс в плане любви и самоотдачи клубу, и не против был остаться, но явно указал на то, что надо для усиления и поднятия результатов команды делать кое-какие вливания капитала для усиления, в чем ему отказали. В итоге он ушел достойно, с определенно не плохими, а местами - хорошими достижениями, и не сжигает мосты для возможного возвращения в будущем, если так сказать: "карта ляжет". У Хацкевича или у Михи (которого, однозначно попрут на фоне неуд. результатов - а к этому все у теперешнего физрука-Лёхи катится, но это скорее всего будет в следующем проваленном ПОЛНОСТЬЮ Михайличенко сезоне), такое просто не представляется возможным. Однозначно Шевапоступил бы также. Ребята играли в сильнейших чемпах планеты, знают ту "кухню", маркетинг и стратегию развития и прибыльности и успешности в современном футболе, поэтому тренировать всяких посредственных и деревянных "бесединых", и при этом давать результат в ЧУкре и еврокубках, им нафиг не надо и "не цікаво", бо результат будет плюс-минус одинаковым - по рыпались и вылетели.
zvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vyaches Samojlov
Суркис (младший) - мог считаться олигархом, когда у него были свои люди и "добрые знакомые" в ФФУ, футбольных органах УЕФА и руководстве страны. Когда этого "ресурса" у него не осталось, выяснилось, БОЛЬШЕ ему "крыть" - нечем.
П.С. Остальное - "понты".
Kevko
Похоже, что отвечая на вопросы думал исключительно о своих личных интересах. А интерес этот связан с тем, что Суркис является потенциальным работодателем
Miroslav Scherbina
це правда. ящо ми почнемо всіх бізнесюків з 90-х називати "олігархами", то олігархів у нас виявиться більше, ніж у всьому світі разом узятому. по-перше, олігарх повинен бути мультимільярдером, по-друге, він повинен володіти ЗМІ для того, аби формувати громадську думку.
0933333333
Сярёга хочет в Динаму.... маякует Суркису, мол глянь я тут кишварду всякую рву, чем хуже Михаличенка