Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3590
0

Манчестер Сіті - Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Очікується легка прогулянка для «містян», хоча гості можуть бути проти

Манчестер Сіті - Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/ManCity

Різниця за очками між «МанСіті», що йде поки на другому місці в таблиці і «Астон Віллою», яка окупувала 12-ю позицію в табелі про ранги - аж ніяк не катастрофічна: всього вісім балів. Однак різниця між командами Гвардіоли і Сміта нездоланна в іншому: в амбіціях і кадровому потенціалі. «Манчестер Сіті», найбагатша команда АПЛ, чемпіон минулого сезону і в сезоні нинішньому декларує боротьбу за всі можливі трофеї.

На тлі господарів «Етіхаду» вілани будуть виглядати далекими бідними родичами: команда лише в нинішньому сезоні повернулася в еліту англійського футболу, в її складі немає жодної зірки континентального рівня, та й бюджет її вельми скромний. Однак це не заважає бірмінгемцям регулярно набирати очки і псувати настрій сильних світу цього.

У трьох останніх турах «Вілла» не знає гіркоти поразок (дві перемоги і нічия), а якщо ще врахувати і матч Кубка Англії - то в цілих чотирьох. Для дебютанта АПЛ це дуже хороший показник. Команда не так багато забиває (на даний момент має в своєму активі 15 м'ячів), але пропускає ще менше (13 голів). Наприклад, «Челсі», що йде четвертим, пропустив більше. Головну спрямованість Дін Сміт робить на захист і контратаки. Метод не дуже який мудрий, але дієвий.

Що ж стосується манкуніанців, то вони не дуже впевнено почали нинішній сезон. У пасиві діючих чемпіонів Англії вже дві поразки, що вже дозволило Гвардіолі привітати «Ліверпуль» з достроковим чемпіонством. Ясна річ, каталонець лукавить, але відсутність стабільності - зараз головна біда команди. Наприклад, в минулому турі «містяни» в гостях здолали «Кристал Пелас» 2:0, а до цього з аналогічним рахунком поступилися вдома «Вулверхемптону». Подібні гойдалки були і в вересні: перемога над «Евертоном» чергувалася з невдачею в грі з «Норвічем».

Чому «Сіті» так лихоманить? Експерти в оцінці цього явища єдині: через проблеми в обороні. Перш за все - на її центральному плацдармі. Через травми одних і незадовільну форму інших Гвардіола був змушений ставити в центр захисту двох номінальних півзахисників - Родрі і Фернандіньо. Начебто виходило непогано, але іспанець травмувався, додавши Пепу зайвий головний біль, поповнивши і без того непорожній клубний лазарет. До речі, туди потрапив і наш Зінченко, якому вже зроблено операцію на коліні. Через це пошкодження Олександр буде поза грою з місяць.

Але, як би там не було, наявного резерву у «Сіті» має вистачити, щоб розібрати на запчастини «Віллу». Зрозуміло, що бірмінгемці будуть проти, може навіть сильно проти, але навряд чи їхній порядок поб'є явно вищий клас «МанСіті».

Букмекерські контори однозначні в своєму вердикті: фаворитом пари вважають команду господарів. Середній коефіцієнт на перемогу підопічних Гвардіоли - 1,10, тоді як на виграш вілланів - аж 24,00. Нічия оцінюється показником 12,00.

Головний арбітр: Грем Скотт.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Уокер, Менді, Стоунз, де Брюйне, Б.Сілва, Д.Сільва, Фернандіньо, Стерлінг, Гюндоган, Агуеро

«Астон Вілла»: Хітон, Таргетт, Енгельс, Гільбер, Мінгз, Гріліш, Накамба, Хуріхейн, Трезеге, Макгін, Мораес.

26 жовтня, субота
 
Манчестер Сіті – Астон Вілла
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 14:30
ТБ-трансляція на каналі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 3:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Фанат кинув Зінченку телефон, Олександр відповів тим же
Футбол | 27 березня 2024, 14:39 7
ВІДЕО. Фанат кинув Зінченку телефон, Олександр відповів тим же

Вболівальники дуже хотіли отримати спільну фотографію з капітаном збірної України

Х'юстон Динамо запропонував $3 млн за форварда Шахтаря – журналіст
Футбол | 28 березня 2024, 09:16 1
Х'юстон Динамо запропонував $3 млн за форварда Шахтаря – журналіст

Кевіном Келсі всерйоз цікавляться за океаном

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.