Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 26 жовтня 2019, 04:35
2169
1

Bellator 231. Френк Мір – Рой Нельсон. Прогноз і анонс на бій

Представляємо центральний бій турніру Bellator 231 в Коннектикуті

| Оновлено 26 жовтня 2019, 04:35
2169
1
Bellator 231. Френк Мір – Рой Нельсон. Прогноз і анонс на бій
MMA Fighting
В ніч з 25 на 26 жовтня пройде турнір Bellator 231 в американському місті Анкасвіллі, штат Коннектикут. У центральному поєдинку вечора очікується дуель двох ветеранів-американців у важкій вазі – 40-річний Френк Мір (18–13) вийде в октагон проти 43-річного Роя Нельсона (23–17). Бій повинен початися приблизно о 07:00 ранку і буде показаний на DAZN, Paramount Network і Матч Боєць.
 
Два відомих бійця раніше вже зустрічалися на UFC 130 в Лас-Вегасі в травні 2011 року, коли Френк Мір переміг одноголосним рішенням. Кращі роки обох бійців вже позаду. Френк йде на серії з чотирьох поразок, а Нельсон програв три останні бої. Наступний бій експерти охрестили дуеллю пенсіонерів, але гучні імена все ще дозволяють ветеранам очолити вечір ММА в Коннектикуті.
 
Френк Мір має велику кар'єру в UFC. Він навіть володів титулом чемпіона в далекому 2004 році. А незабаром був позбавлений титулу внаслідок тривалого простою через аварію на мотоциклі. А всі наступні спроби повернути чемпіонський пояс провалилися: Френк програвав великі титульні бої Броку Леснару, Шейну Карвіну, Жуніору дос Сантосу. Потім і зовсім кар'єра пішла під укіс. З 2012 року Мір програв 8 поєдинків, а виграв тільки два.
 
Втративши контракт з UFC після 16 років в головному промоушені, американець перейшов у Bellator в 2018 році та взяв участь у гран-прі важковаговиків. У першому ж бою Френк був нокаутований Федором Ємельяненко вже в першому раунді. Другий бій в Bellator Мір провів проти Хаві Айяли в грудні 2018 року та поступився співвітчизнику технічним нокаутом у другому раунді.
 
Рой Нельсон виступав в UFC з 2009 по 2017 рік. Зустрічався в октагоні з багатьма відомими бійцями. Перемагав Метта Мітріона і Чейка Конго, програвав Стіпе Міочічу, Даніелю Кормьє, Алістару Оверіму. Підписав контракт з Bellator в 2017 році і провів з тих пір 4 боя. Спочатку переміг Хаві Айялу рішення суддів, а потім програв Метту Мітріону, Сергію Харитонову та Мірко Филиповичу.
 
Цікаво, що Анкасвілль, штат Коннектикут, прийме за два дні два шоу Bellator. В ніч з суботи на неділю наступне шоу Bellator 232 очолять Рорі Макдональд та Дуглас Ліма.
 
Церемонія зважування
Прогноз на бій – перемога Френка Міра за очками.
 
Основний файткард Bellator 231
 
Френк Мір – Рой Нельсон
Філ Девіс – Карл Албректссон
Ед Рут – Джейсон Джексон
Бек Роулингс – Ілара Джоанн
Джейк Хегер – Ентоні Гарретт
 
Попередні бої:
 
Фумі Нкута – Адріан Хейлі
Тім Керон – Лукас Боргес
Таліта Ногейра – Джессі Мьєле
Стів Моурі – Гокхан Сарікам
Далтон Роста – Клод Вілкокс
Еліс Рід – Ребекка Бріггман
Коннор Діксон – Оркхан Ісматзаде
Джонатан Менлі – Тіаго Олівейра
Мендел Налло – Кілліс Мота
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maradona
Олд скул!
ММА 90х-00х було вражаюче, зараз просто немає на що дивитися.
Легендарним бійцям тієї епохи вже далеко за 40-50 ..