Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 07 листопада 2019, 01:43
8525
14

Олександрія вистояла в Сент-Етьєні,відігравшись після голу на початку матчу

Команда Шарана продовжує боротьбу за вихід в плей-офф

| Оновлено 07 листопада 2019, 01:43
8525
14
Олександрія вистояла в Сент-Етьєні,відігравшись після голу на початку матчу
twitter.com/asseofficiel
«Олександрія» непогано провела дві стартові зустрічі групового етапу, але набрала в них всього одне очко, тому програш в Сент-Етьєні практично означав, що з думками про плей-офф турніру доведеться, швидше за все, розлучитися. Непростий графік матчів міг підштовхнути головного тренера гостей Шарана провести ротацію, але в порівнянні з грою проти «Динамо», в стартовому складі «Олександрії» була тільки одна зміна (Сітало вийшов на вістрі атаки замість Безбородько).
 
Стартові хвилини зустрічі виявилися для українського вболівальника дуже тривожними. Господарі з перших хвилин почали чинити тиск на оборону «Олександрії» і досить швидко відкрили рахунок. На 8-й хвилині Юссуф з глибини поля виконав відмінну діагональ на хід Амума, а той скинув м'яч примчавшомуся в штрафну Габріелю, після чого бразилець гарматним ударом в дальній кут ледь не порвав сітку воріт Паньківа.
 
Тільки після пропущеного гола олександрійці почали робити спроби хоча б перетнути центральну лінію поля, але при цьому допускали дуже багато браку в передачах. Однак, на допомогу команді Шарана вчасно прийшла удача. У контратаці промчав по флангу Третьяков і виконав простріл в центр штрафної, після чого вкрай невдало зіграв автор голу в ворота Паньківа Габріел, який не зміг правильно підлаштуватися під м'яч, пробивши повз оторопівшого від такої несподіванки Руфф'є.
 
Забитий м'яч явно допоміг заспокоїтися гравцям «Олександрії», гості відразу ж відсунули гру від своєї штрафної, але в атаці були малопродуктивні. Однак, і французи, незважаючи на удавану територіальну перевагу, попереду діяли занадто стандартно і не доставляли великих клопотів обороні суперника. Ближче до кінця тайму «Олександрія» і зовсім могла вийти вперед, але відмінний шанс забити не використав Ковалець, який пробив метрів з дванадцяти точно в руки голкіпера.
 
Після перерви характер матчу не змінився. Господарі провели дві заміни перед початком другого тайму і вийшовший на поле Будебуз трохи загострив гру, але крім кількох дальніх ударів нічим більше не запамятався. Ближе до середини тайму у олександрійців почала простежуватися втома і гра остаточно перейшла на половину гостей, однак свій шанс в контратаці команда Шарана все ж мала. На 66-й хвилині Лучкевич на самоті увірвався в штрафний по правому флангу і цілком міг забивати сам, але покотив м'яч до дальньої штанги, куди набігав партнер по команді, але захисник господарів виконав перехоплення. Надалі «Сент-Етьєн» був ближче до перемоги, але після відмінного удару Амума головою в нижній кут «Олександрію» виручив Паньків, а на останніх хвилинах гри все той же Амума пробачив гостей, з кількох метрів пробивши вище цілі.
 
«Олександрія вистраждала свою нічию і цілком заслужено вивезла з Франції одне очко. Тепер для того, щоб продовжити боротьбу за вихід в плей-офф команді Шарана необхідно обігрувати «Сент-Етьєн» на своєму полі.
 
Ліга Європи. Група I
 
«Сент-Етьєн» - «Олександрія» - 1:1
 
  Габріел Сілва (8) - Габріел (14, в свої ворота)
 
  Мирошниченко (39), Шастал (93) - Габріел (48)
 
«Сент-Етьєн»: Руфф'є  - Дебюші, Саліба, Колодзейчак, Габріел Сілва - Юссуф, Мвіла, Аолу (Будебуз, 46) - Норден (Абі, 64), Берич (Буанга, 74), Амума
 
«Олександрія»: Паньків - Пашаєв, Дубра, Бухал, Мірошниченко - Лучкевич (Шастал, 80), Гречишкін, Банада - Ковалець (Довгий, 83), Сітало, Третьяков (Бабогло, 92)
 
Арбітр: Еспен Ескос (Норвегія)
 
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка
Футбол | 25 квітня 2024, 03:55 1
Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка

Шон Дайч та «Евертон» обіграли підопічних Юргена Клоппа 2:0 в АПЛ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
babovoz
Молодці хлопці!!! Так тримати!!!
Игорь Нестеренко
Олександрия теперь обязана побеждать СентЄтьен дома! Иначе эту группу не выиграть
y-grec
Браво, Олександрія, змогли відстояти нічию!
Ростик Карпа
Яремчук молодець, забив 2 голи але і приніс одне очко Генту, якщо Олександрія переможе французів у Львові то Гент буде фактично наш головний конкурент за 2-ге місце.... А з такою грою, українці цілком заслужили поборотись за 1/16 фіналу
Oleha1987
Молодці!
Istm
не знаю. Начебто і вистояли. Але ж могли забити французам! І не раз.
DSH88
Браво !!! Шаран !!!
Forward_dd
Пока будут так играть в пас, мы все будем радоваться и поздравлять наших ребят с ничьей, жаль наверное не видят, что нужно развивать в игроках... Ура с ничьей!
Рустам Рашиди
после жеребьевки много знатоков причислили Александрию к статистам , приписав все проиграши наперед , но .. я написал шо команда способна скатать как минимум две ничейки , а можно дома гдето и победу попробовать вырвать , так что пока все по плану . Удачи вам ребята дальше !!
Max Gor
Радоваться ничейному результату не много позорно. Команды играют в группах для выхода в плэй офф . Вот когда будут играть не от обороны а с натиском на победу тогда и скажем молодцы.
Kl65
Я не можу зрозуміти, Шаран і інші знають, що щоб вийти з групи, треба перемагати? Що це за затяжка часу від Паньківа була ще з 60 хв? Я розумію, що це село і їм головне не влетіти 5:0, але ж ми не Люксембург чи Сан Марино, щоб тянути час на нічийний результат, який взагалі нічого нам не дає
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил