Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 23 жовтня 2019, 04:29
4739
5

Володимир БРИНЗАК: «У Підгрушної вірус, вона поїхала зі збору»

Президент ФБУ - про підготовку збірної до нового сезону

| Оновлено 23 жовтня 2019, 04:29
4739
5
Володимир БРИНЗАК: «У Підгрушної вірус, вона поїхала зі збору»
Главком. Володимир Бринзак

Президент Федерації біатлону України (ФБУ) Володимир Бринзак розповів про те, як проходить підготовка команди до нового сезону:

«Стан у всіх нормальний, крім Олени Підгрушної, яка поїхала з половини збору в Обертілліаху. У неї вірус якийсь був, тому зі збору вона поїхала додому. Зараз не знаю, як буде далі у неї, з нею працює лікар. Всі інші в порядку.

З Джимою я вчора спілкувався, вона тренується зі словенцями, потихеньку набирає форму. Вони поки не вирішили, чи приїдуть в Шушен на вкатку чи ні. Ми, звичайно, хотіли б, щоб вона приїхала, стартувала в відбіркових гонках. Потрібно побачити її стан, щоб знати куди їй далі відправлятися - на Кубок IBU чи на Кубок світу.

По ходу цього збору буде видно, хто в якому стані. Потім буде відбір в рамках Кубка Норвегії 16-17 листопада, а потім основний склад ще виступить на першому етапі Кубка IBU. За цих стартів і буде визначено склад на Кубок світу».

Раніше Бринзак спростував інформацію про те, що Україна може натуралізувати двох російських біатлоністів.

Олег Дідух Джерело: XSport
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sergey_92
Середньостатистична людина хворіє напевне раз в рік, а в них як починається сезон, так за 4 місяці по 3 рази кожна перехворіє ....дивина та й годі
footic78
наша песня хороша ,начинай сначала
Vit18
В ОбертілаСІ
vizuals
Чомусь я не здивований. В мене відчуття, що Підгрушну останній рік тримають в основі лише через минули досягнення. Вона просто не тягне вже.
svv72
Опять уже третий сезон намечается "туристическая" поездка по горным курортам Европы у Елены за счет госбюджета. Не пора ли уже уступить место молодым . Если и выйдет на трассу когда нибудь то результата не ждите.